Ontgrendel het potentieel van internationale franchise-uitbreiding

 

We nodigen je uit voor het 12e Global Franchise Forum, gepresenteerd door Franchise Pool International in samenwerking met Morais Leitão. Dit exclusieve evenement is bedoeld voor ambitieuze ondernemers en franchisegevers die hun merken internationaal willen uitbreiden door de kracht van gebiedsontwikkeling, master- of multi-unit franchising.

We nodigden je uit om van 29 tot 31 oktober 2024 meer dan 25 landen te ontmoeten in één ruimte op het Forum. Om daar een presentatie van jouw Franchiseformule te geven. 

Het Forum is een unieke mix van informatieverzameling, netwerken en professionele ontwikkeling en biedt best practices voor het internationaal uitbreiden van jouw merk.

Met andere woorden: het Forum biedt je een platform om onze 12 partners uit meer dan 25 landen te ontmoeten.

 Our motto? “The leading forum for international expansion in Europe”

Franchise Inzichten 

Talloze landen bieden uitstekende mogelijkheden voor het succes van jouw franchisesysteem, maar de specifieke uitdagingen van elke markt vereisen gespecialiseerde kennis en strategische planning. De uitbreiding van de franchise is niet uniform; elke markt heeft zijn eigen juridische, culturele en operationele complexiteiten die het succes van jouw onderneming in grote mate kunnen beïnvloeden.

Culturele inzichten

Een ervaren lokale consultant brengt uitgebreide expertise en diepgaande kennis van het doelgebied in. Ze zijn goed thuis in de geografische en economische context en begrijpen de lokale cultuur, het consumentengedrag en de markttrends diepgaand. Dergelijke culturele inzichten zijn essentieel om de franchise aan te passen aan lokale voorkeuren, waardoor de positieve ontvangst en strategische marktpositionering van het merk worden gegarandeerd.

Lokale inzichten

Bovendien blinkt een lokale consultant uit in het opsporen van potentiële problemen en waarschuwingssignalen die misschien niet meteen voor de hand liggen. Ze zijn bedreven in risico-evaluatie en -beheer en helpen je bij het anticiperen op en aanpakken van potentiële hindernissen voordat deze escaleren. Van het overwinnen van bureaucratische obstakels en het aangrijpen van lokale concurrentie tot het verfijnen van de marketingaanpak, jouw consultant biedt strategisch advies om de marktprestaties van uw franchise te verbeteren.

Echte partner

Samenwerken met een FPI-consultant betekent dat je aangesloten bent bij een netwerk van ervaren professionals die zich inzetten om jouw internationale expansie te ondersteunen. Wij streven ernaar je de inzichten, hulpmiddelen en hulp te bieden die nodig zijn voor de groei doelen die je hebt.

Naast het feit dat wij dit in de prachtige stad Lissabon organiseren, 

Dit zijn de vijf hoofdzaken die je kunt verwachten:

Hoofdzaken:

1. Industrie-inzichten

Verkrijg cruciale inzichten van marktleiders en ervaren franchisegevers die aanzienlijk succes hebben geboekt op de wereldmarkten. Deze sessie onderzoekt de strategieën, best practices en essentiële factoren voor het efficiënt beheren van een masterfranchise.

Deelnemers zullen leren hoe ze de fijne kneepjes van internationale franchising kunnen aanpakken, zoals het betreden van nieuwe markten, het aanpassen van het merk en het uitbreiden van activiteiten buiten de nationale grenzen. Deze informatie geeft je de mogelijkheid om goed geïnformeerde keuzes te maken en jouw merk strategisch wereldwijd te laten groeien.

2. Mondiale marktkansen

Ontdek wereldwijde franchisemogelijkheden die winstgevendheid beloven. Ons evenement biedt een onderscheidend platform voor het presenteren van uw merk aan internationale topfranchisemakelaars die op zoek zijn naar masterfranchisenemers, gebiedsontwikkelaars en multi-unit operators.

Ontdek nieuwe markten, evalueer potentiële partners en identificeer groeivooruitzichten die resoneren met de visie van jouw merk. Het evenement belooft je in contact te brengen met cruciale figuren die een belangrijke rol spelen bij de uitbreiding van het franchisemerk naar nieuwe gebieden, waardoor de realisatie van zijn internationale potentieel wordt gerealiseerd.

3. Wereldwijde franchise-showcase

Ontdek een scala aan internationale franchisemerken die op zoek zijn naar masterfranchisenemers. Deze showcase biedt een breed scala aan industriële sectoren, zodat je verschillende bedrijfsmodellen kunt evalueren en de perfecte oplossing voor jouw uitbreidingsplannen kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar mogelijkheden in de detailhandel, de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de gezondheidszorg en het welzijn, of in andere sectoren: deze showcase biedt een uitgebreid overzicht van potentiële partnerschappen.

Krijg uit de eerste hand kennis van wat elk merk te bieden heeft en hoe deze de bedrijfsdoelstellingen kunnen aanvullen.

 

4. Rondetafelgesprekken met deskundigen

Neem deel aan tot nadenken stemmende rondetafelgesprekken met doorgewinterde professionals en experts uit de industrie. Deze sessies zullen cruciale onderwerpen behandelen zoals strategieën voor markttoegang, wettelijke kaders, culturele aanpassing en regionale operationele uitmuntendheid. Deelnemers kunnen vragen stellen, ervaringen delen en praktische kennis opdoen die direct toepasbaar is op hun franchiseactiviteiten.

Deze discussies zijn bedoeld om bruikbare inzichten te bieden en een collaboratieve leeromgeving te bevorderen.

5. Netwerkevenementen

Geniet van exclusieve internationale netwerkevenementen waar u kunt ontspannen, successen kunt vieren en verbindingen kunt smeden in een ontspannen en vriendelijke omgeving. Deze evenementen zijn bedoeld om betekenisvolle interacties tussen franchisegevers, franchiseconsulenten en experts uit de sector mogelijk te maken.

Of je nu partnerschappen wilt verstevigen, ideeën wilt uitwisselen of jouw professionele netwerk wilt opbouwen, deze evenementen bieden de perfecte gelegenheid om in contact te komen met gelijkgestemde individuen die ambitie voor internationale groei delen.

Programma

Woensdag 30 oktober: presentaties van 18 franchisemerken

En een officieel diner op woensdagavond, alle aanwezigen zijn uitgenodigd.

Donderdag 31 oktober: één op één ontmoeting met franchiseconsulenten

Er vindt een één-op-één ontmoeting plaats met consultants uit de landen waarin je het meest geïnteresseerd bent. Je kunt meteen veel informatie krijgen over de franchisecultuur en economie in dat land

Wil je meer weten over het Forum, vul onderstaand formulier in of email naar jack.weber@tachyons.nl of bel Jack op 06- 1255 1487

If you would like to receive more franchising information, send us a message or ask your question here.