ActionCOACH

Real people Real result

ActionCOACH

Een internationale business Coaching franchiseorganisatie, waar echte verandering centraal staat.

Een business coaching organisatie waar je je kennis en ervaring die je hebt opgedaan om kunt zetten in een eigen onderneming.

Je hebt, naarmate je hoger op de ondernemersladder kwam,
waardevolle vaardigheden opgedaan. Nu kun je al die kennis voor je aan het werk zetten en je zakelijke ervaring omzetten in zakelijke winst.

Als een echte ondernemer ben je nu klaar om geld te verdienen met de ideeën en het netwerk van andere mensen. Een investering doen in je toekomst door je eigen professionele bedrijf in de zakelijke dienstverlening te bezitten, zal een nieuw hoofdstuk in je leven inluiden.

Kiezen voor een #1 professionele zakelijke dienstverlening franchise is een geweldige keuze om je nalatenschap op te bouwen.

Wanneer je je aansluit bij ActionCOACH zullen jij – en je team – bedrijven van goed naar geweldig helpen brengen. Ondernemers leren hoe ze winnende bedrijfsplannen kunnen ontwikkelen, hoe ze sterke teams kunnen bouwen en hoe ze hun winst kunnen vergroten,
zal deel uitmaken van je dagelijkse missie.

Je zult deel uitmaken van de ActionCOACH gemeenschap die bedrijfseigenaren en leidinggevenden naar succes begeleidt met beproefde methoden om hun bedrijven, afdelingen of divisies op te bouwen.
Je wordt lid van de grootste en meest succesvolle business coaching franchise ter wereld. Je voegt je ervaring en expertise toe aan het collectieve succes dat we in 27 jaar hebben opgebouwd.

Jij – en je team – zullen een impact hebben op de plaatselijke gemeenschap
door bedrijven te helpen groeien en bloeien, met behulp van onze beproefde en geteste tools en strategieën. A

Wat kun je verwachten?

Operating Systems

Wat ActionCOACH belangrijk vindt:

Ze bieden een beproefd operating system met Sales, marketing, training, ondersteunende coaching en kennis en alle ondersteuning en wereldwijd beproefde operationele systemen.

“Een betere wereld zonder schaarste door ondernemers te leren beter te ondernemen”.

Kennis & Ondersteuning

 

Tijdens je Business Coaching Certificatie Training leer je hoe je het eigen ActionCOACH systeem kunt gebruiken om je bedrijf vooruit te stuwen. Deze training van wereldklasse zal
je positioneren als een expert in business coaching en je voorbereiden om op je eerste dag meteen aan de slag te kunnen.

De training omvat:

* 4 weken vooropleiding
* 10-daagse diepgaande klassikale certificeringstraining
* 90 dagen ondersteuning na de training en een uitvoeringsplan voor de start van je bedrijfsactiviteiten

De mix van programma’s en coachingsdiensten maakt dat je een uitstekend kunt verdienen en weg kunt blijven van het uurtjes-factuurtjes model

Research & Development

Continue Research en Development waarmee voortdurend nieuwe lesstof, verkoop systemen en management trainingen worden getoetst en ontwikkeld en bestaande programma’s worden verbeterd.

De noodzaak om te differentiëren en de concurrentie voor te blijven. In de nasleep van de Coronacrisis, zullen bedrijven professionele begeleiding nodig hebben om relevant,
vooruitstrevend en slagvaardig te zijn.

Ontwikkeling van nieuwe technieken en methodieken is onderdeel van de inzet van de ActionCOACH organisatie. 

Ben jij de Franchisenemer voor ActionCOACH?

Zie jij jezelf als businesscoach iemand die zijn ervaring en kennis van ondernemen en het helpen van ondernemers tot zijn dagelijks werk wil maken?

Business Coaching is Booming, coaching groeit in populariteit bij bedrijfseigenaren en leidinggevende, 

ActionCOACH Nederland & Vlaanderen is een organisatie die de kwaliteit van de franchiseorganisatie koppelt aan de lokale kennis van de nederlandse en Vlaamse commerciële markt.   

ActionCOACH is sterk in ontwikkeling zij spreken voor de groei doelstellingen graag met ondernemers die Business Coaching als hun nieuwe werkgebied zien. En met de mogelijkheden van de franchise hun eigen onderneming willen starten. 

Investering

Afhankelijk van de start die gemaakt wordt zijn er verschillende financiële modellen te bespreken voor de initiële en werkkapitaal investering.

Franchisevergoeding

ActionCOACH werkt met een entree Fee die we graag bespreken na het 1e gesprek, fee is namelijk afhankelijk van welke optie je het liefst mee gaat werken. 

Franchise Fee van 10%

Marketing Fee van 5%

Franchise overeenkomst

De startersovereenkomst kent een looptijd van 5 tot 7 jaar .

Procedure

ActionCOACH heeft aan Franchise Match gevraagd om te helpen om de Nederlandse markt te ontwikkelen. We starten dan ook met de procedure bij Franchise Match. Waar Jack Weber je graag uitgebreid informeert.

 

Ik wil graag meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij  ActionCOACH?

Stuur dan een e-mail naar:

Jack.weber@tachyons.nl

of bel: 06-12551487 (Jack Weber)

Hoe kun je starten als Business Coach bij ActionCOACH?

 

Neem contact op met ons, en stel de vragen die in je op gekomen zijn. Daarna kunnen we je koppelen aan de Master franchisenemers van ActionCOACH om je ideeën, vragen en doelen te bespreken. Dit geeft je beiden de mogelijkheid om te bepalen of je verder wilt en of de organisatie denkt dat business coaching de juiste stap is voor je. 

Daarna wordt je uitgenodigd voor de Discovery Day, waar je een business development webinar en een Tool box tour krijgt om je vertrouwd te maken me de middelen waarover je kunt beschikken als je start als business coach.

Ook voor de financiële kant of het verdienmodel heeft Franchise Match ook het nodige onderzoek gedaan. We kunnen je hier helpen met data en rekenmodellen om de juiste inschatting te kunnen maken.

 

 

De 1e stap zet je zelf, daarna doen we het samen!