fit20

fit in 20 minuten per week 

Waarom aansluiten bij de fit20 franchise formule?

Wil je het leven van mensen positief veranderen door hen te helpen fitter en gezonder te worden en te blijven? Dat alles in 20 minuten per week? fit20 is een Gamechanger die mensen zoekt die impact willen maken op het leven van klanten, jouw personeel en jou zelf!

fit20 is innovatief, anders, en zoekt mensen die inzien dat elk lichaam beweging nodig heeft. En dat onze spierkracht naar maten we ouder worden afneemt, en met fit20 hou je elk lichaam fitter.

Franchisenemer worden?

fit20 biedt een uitgelezen mogelijkheid voor jonge ondernemers. Binnen de fit20 franchise formule zijn er op dit moment een aantal mooie voorbeelden te noemen. De jongste fit20 ondernemer is op moment van schrijven net 25 geworden. En er zijn er nog vijf die nog 30 moeten worden!

Droom je van jouw eigen bedrijf maar dan wel onder de paraplu van een internationale actieve franchiseformule zodat je niet alle beginnersfouten opnieuw hoeft te maken?

Gunningsfactor, communicatie, planning, structuur en betrouwbaarheid. Daar draait het om bij fit20. Nieuwsgierig? Dan kan fit20 weleens jouw formule worden. 

Wat kun je verwachten?

fit20 Franchiseformule

Je kunt als franchisenemer veel ondersteuning verwachten. Op het gebied van je opleiding om de fit20 methodieken, trainingen en apparatuur goed in te kunnen zetten.

Maar zeker ook bij het vinden van de juiste locatie en het indelen en inrichten van deze locatie. En natuurlijk voorziet de formule je van handboeken en informatie om de juiste keuzes te maken.

Bij een franchise formule als fit20 wordt je geholpen vanaf dag 1 met het starten van je eigen bedrijf. Samen gaan we op zoek naar de juiste locatie voor je personal training studio, je krijgt alle inhoudelijke kennis tijdens je opleiding aan de fit20 Academy en we zorgen samen met jou voor een feestelijke opening. We hebben je veel te vertellen. 

De Methodieken

De verschillende methodieken en trainingen die ze hebben ontwikkeld zijn allemaal ondersteunend aan het werken aan het fiiter en gezonderworden met 20 minuten activiteit per week.

Bij fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week. Heel makkelijk om als een vast moment in je week te plannen. Je traint altijd onder begeleiding. Je transpireert niet of nauwelijks. Omkleden of naderhand douchen is daarom niet nodig. Je hoeft geen cardio te doen. En je hebt snel en frequent ongelooflijk goed resultaat.

Een bewezen methode

Krachttraining met hoge intensiteit is de belangrijkste vorm van training voor de algehele gezondheid en het welzijn. Dit omvat veerkracht, kracht, cognitieve functie en mentale focus. Wij voegen kracht toe zodat u het maximale uit uw leven kunt halen.

fit20 en zijn franchisenemers!

fit20 is een snel groeiende persoonlijke gezondheids en fitness hard franchise afkomstig uit
Nederland. fit20 biedt persoonlijke trainingsdiensten voor individuele klanten
in moderne, schone en gekoelde studio’s. Het combineert optimaal persoonlijk gemak
met uitstekende gezondheidsvoordelen voor haar leden.

fit20 biedt een persoonlijke trainingsdienst in een aantrekkelijke, moderne, schone en gekoelde boetiek studio.
Een fit20 studio heeft gemiddeld 80 vierkante meter nodig. Aangezien er slechts een paar architectonische lay-out eisen zijn, is er optimale flexibiliteit en efficiëntie voor de ontwikkeling van een nieuwe fit20 studio.

Hulp bij het aanpassen van studio-ontwerpen
en lay-outs, inclusief tekeningen van de plattegrond en ontwerpen voor bewegwijzering wordt geleverd door fit20.

Investering

Afhankelijk van de locatie zijn er verschillende financiële modellen te bespreken.

De totale investering voor een fit20 studio ligt rond de  € 165.000,-

Franchisevergoeding

fit20 werkt met een entree Fee van maximaal: € 12.500.-

 

 

.

 

Franchise overeenkomst

De startersovereenkomst kent een looptijd van 5 tot 7 jaar afhankelijk van de huurovereenkomst van de locatie.

Procedure

fit20 heeft aan Franchise Match gevraagd om de Nederlandse markt te ontwikkelen. We starten dan ook met de procedure bij Franchise Match. Waar we je graag uitgebreid informeren.

 

Ik wil graag meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij fit20?

Stuur dan een e-mail naar:

Jack.weber@tachyons.nl

of bel: 06-12551487 (Jack Weber)

Hoe start je als Franchisenemer bij fit20?

Je vraagt informatie op bij Franchise Match, we beantwoorden graag al je vragen vanuit onze kennis over franchisen in het algemeen en specifiek over Ladyline.

  1. Kennismaking en oriënterend gesprek.
  2. Ondertekenen van intentie- en geheim-houdingsverklaring (start vervolgtraject).
  3. Opstellen en ondertekenen franchise overeenkomst.
  4. Zoeken van geschikte locatie.
  5. Opstellen investerings- en exploitatie- begroting en aanvragen financiering.
  6. Financiering rond? Tijd om het huurcontract te ondertekenen.
  7. Indeling, inrichting en verbouwing plannen.
  8. Opleiding en stageperiode.
  9. Start voorverkoop (6 weken voor opening)
  10. Opening van jouw fit20 studio

De 1e stap zet je zelf, daarna doen we het samen!