2Leadership

We make transfor­mation happen.
Together. With you.

2Leadership is een onderneming met een specifieke benadering voor het veranderen van de resultaten in ondernemingen. Het is een oorspronkelijk Zwitserse onderneming, die hun hoofdkantoor in Berlijn heeft. 

De Missie van 2Leadership is:

Wij helpen je om de strategie en cultuur samen te brengen zodat de medewerkers zich er emotioneel mee kunnen verbinden en de transformatie van binnenuit kunnen stimuleren.

Transformation Boutique

2Leadership heeft al een start gemaakt in Nederland met Transformation Guides, daarnaast gaan ze graag een samenwerking aan met een transformation Boutique een onderneming waar tenminste twee transformation guides actief in zijn.

2Leadership werkt met een coöperatieve mindset, die ze ook nodig hebben omdat er al ondernemingen worden geholpen die een internationale aanwezigheid hebben. Dus het uitvoeren van al verkochte werkzaamheden is een onderdeel van de samenwerking.

Een transformation boutique handelt onafhankelijk in Nederland. Zij zijn gemachtigd door een partnerlicentie contract met 2Leadership GmbH binnen hun specifieke gebied.

2leadership zorgt voor verandering of transformatie.

Hoe groot of klein ook, transformatie vereist wendbaarheid en constante navigatie. Zij hebben de beste oplossingen daarvoor. Ze gebruiken die oplossingen ook zelf en coachen je hoe ze effectief toe te passen in een specifieke situatie. Want echte transformatie gebeurt alleen als je er zelf leiding aan geeft.

Een transformation Boutique heeft meerdere transformation Guides in de organisatie actief. De trnasformation guides zullen met een speciaal inductie programma worden opgeleid om alle tools van N.E.W.S. en 2leadership succesvol in te kunnen zetten.

N.E.W.S.® Navigation en Core Strengths.

2Leadership werkt nauw samen met N.E.W.S.® Navigation en Core Strengths. Dat geeft ons toegang tot een portfolio van internationaal bewezen methoden N.E.W.S.® is een Zwitserse organisatie. Om een verander visie om te zetten in concrete resultaten.

Het 2Leadership team bestaat uit doorgewinterde professionals. Ze hebben allemaal een sterke strategische en operationele achtergrond. En ze stellen al hun ervaring tot jouw beschikking om het gewenste resultaat te bezorgen.

2leadership heeft niet als doel om het wiel in een organisatie opnieuw uit te vinden. De waarde en strategie die is uitgewerkt in een organisatie toe de maximale resultaten brengen is wel het doel van een samenwerking met 2 Leadership.

Vanuit de gedachte dat: verandering is een constante en alomtegenwoordige: in de natuur, in het leven en natuurlijk in het bedrijfsleven. Op bepaalde momenten moeten dingen transformeren, zodat ze kunnen blijven groeien en bloeien.

De realiteit is dat velen praten over wat er moet transformeren. Weinigen weten hoe ze het voor elkaar moeten krijgen. Wat er in theorie goed uitziet, vertaalt zich vaak niet goed in de realiteit. Pogingen haperen en vervallen vaak in chaos voordat ze uitsterven.

De transformation Guides, gebruiken hun leiderschapservaring om te begeleiden in hun rol als gecertificeerde organisatiecoaches, navigators, mentoren, facilitators en consultants. Zij zijn je persoonlijke ‘gidsen’ in je transformatie.

Mindset verandering bij afdelingen:
Transformatie begint niet met investeringen, structuren en processen. Het begint ermee dat de betrokken mensen ervoor kiezen om hun manier van denken, en daarmee de manier waarop ze handelen, te veranderen. 2Leadership begeleid elke ontwikkelingsfase, totdat de leiders in staat zijn om de omgeving te creëren waarin mensen zich ertoe verbinden actief betrokken te zijn en volledig bij te dragen aan een succesvol (verander) resultaat.

Wat kun je verwachten?

Business methodieken

Het Licentieconcept voor een Transformation Boutique is gebaseerd op een volledig transparant bedrijfsmodel. Een Transformation Boutique is een onderneming waar twee of meer gecertificeerde Transformation guides actief bij klanten verandering inzetten.

Transformtion Boutique’s handelen onafhankelijk. Ze zijn geautoriseerd door een partnerlicentie contract met 2Leadership GmbH dat het recht verleent aan de Transformatie Boutique om het intellectueel eigendom te gebruiken  van_2Leadership® en N.E.W.S.®

Business model

Gebaseerd op D-A-CH-marktprijzen voor adviesdiensten op hoog niveau

Bedrijfspotentieel per Transformation guide: € 500 – 1.000 K verantwoordelijkheid klantomzet per jaar

Inkomenspotentieel van een Transformation Guide tot € 400 K per jaar

(bij 100% werklast = 160 Accountbeheer & werkdagen)

Doelgroep klanten en projectvolume:

Alle organisaties met strategisch gedreven en/of cultuur gedreven transformatiebehoeften

Bedrijven/Organisaties met complexiteitsniveau 2 of hoger (>200 medewerkers of betrokken personen)

Bedrijfsvolume per klant/transformatie-initiatief (over 3 jaar):

– app.  € 500 – 1000 / betrokken kenniswerker en/of manager

– Minimaal projectvolume app. € 50 K)

Onboarding Transformation Boutique

2Leadership heeft een onboarding programma van 3 jaar uitgewerkt. Na een uitgebreide fase van gesprekken en bespreken of een samenwerking tot resultaten gaat leiden.

Te starten met Jaar 0 de eerste fase, het jaar waarin een onboarding kennis programma in is verwerkt. Waarbij 1 van de onderdelen is dat de technieken en methodologie van 2Leadership ook wordt ingezet op je huidige organisatie.

Wat je een leerproces geeft over 2Leadership en hun producten en tegelijkertijd over jouw organisatie en de groei opties die daar zijn.

Het proces van het kunnen werken met het Transformation Boutique Business Book is onderdeel van het onboarding-proces.

In jaar 1 en 2 worden de samenwerking verder uitgewerkt met in jaar 1 aandacht voor de certificering en ondersteuning bij de eerste projecten. En in jaar 2 de completer certificering en de groei van de business. 

Certificering

Ontwikkeling en certificering voor transformatieguide’s is onderdeel van het Onboarding Proces. (zie investering)

– Inductie en training in 2L transformatie aanpak (2L transformatie modellen).
– Inductie en training voor klantrelatie/behoefteanalyse/verkoopmanagement/oplossingcocreatie).
– Certificering voor N.E.W.S.® OD-oplossingen (Organisatie Navigatie, Team Navigatie).
– Certificering als N.E.W.S.® Executive Coach, inclusief begeleiding van een coachingstraject.
– Certificering voor N.E.W.S.® Training Solutions
o N.E.W.S.® Manager als Coach
o N.E.W.S.® Manager als Team Navigator
o N.E.W.S.® Mission Possible
o N.E.W.S.® NeXto (Zelf Navigatie)
– Certificering voor Corestrengths® SDI 2.0 oplossingen
– Inductie in modulaire oplossingsbenaderingen voor het hele 2L-portfolio.
– Inductie en training in 2L systemen en processen.
– Opstartondersteuning bij project- en verkoopactiviteiten in de eerste 6-9 maanden.

 

2Leadership & Transformation Boutique!

‘We make transformation happen. Together. With you’

Verandering is een constante en alomtegenwoordig: in de natuur, in het leven, en natuurlijk in het bedrijfsleven. Op bepaalde momenten moeten dingen veranderen, zodat ze kunnen blijven groeien en bloeien.

De werkmethodiek van 2Leadership en hoe een transformation boutique die in kan zetten om duurzame verandering te realiseren bij haar klanten is uniek te noemen.

Het inductie of onboarding programma voor een Transformatie Boutique kunnen we indrukwekkend noemen. Het gaat hier om een onboarding van drie jaar. In jaar nul hebben we de 35 dagen training en certificering van de transformation guides. In jaar eén het verder ontwikkelen van de samenwerking en de groei van de TB in de nederlandse markt. En in jaar twee de maximalisatie van de groei van de transformation boutique.

Consultants kunnen samen met 2Leadership een waardetoevoegend systeem inzetten waarmee de langetermijnsamenwerking met klanten succesvol kan worden gerealiseerd.

Transformatievermogen
Met een mix van coaching, sparring, mentoring, workshopfacilitatie, advies en empathische ondersteuning, combineren je gestructureerde en bewezen methoden om strategieën toe te passen en culturen uit te breiden, met leiderschapsontwikkeling op maat.

Door de combinatie af te stemmen op de behoeften, stellen wij je in staat een transformatie succesvol en duurzaam te maken. Jij brengt de “begeleiding” de klant de verandering.

Doelgroep voor een Transformation Boutique

Bedrijven die willen veranderen of hun bedrijf willen opzetten met een bewezen businessmodel en wereldwijd bekroonde bewezen coaching- en trainingsmethoden op het gebied van transformatie en verandermanagement voor organisaties.

Consulting bedrijven die een afdeling willen opzetten of hun focus op willen richten Transformation Services (omvang 1 – 25 miljoen EUR omzet)

Business Consultants die een bedrijf en/of samenwerkingsverband van consultants willen starten met als doel Transformation services die verder gaan dan deskundig advies

Training & Opleidingsbedrijven die zich verder willen ontwikkelen dan het opleidingsbedrijf naar de lange termijn samenwerking met hun klanten

Adviesbureaus die hun opdrachtgevers willen begeleiden in de uitvoeringsfase van een gedefinieerd transformatie-initiatief met een bewezen aanpak en begeleidingsoplossing

Een organisatie waar met meer trainers wordt gewerkt kunnen voor de basis van hun training inzichten de N.E.W.S producten in zetten die het beter mogelijk maken om te analyseren en te definiëren wat er moet worden getransformeerd en om daarna oplossingen voor te stellen hoe de klant kan transformeren.

Investering

Het onboarding-model voor een Transformation Boutique is een zeer zorgvuldig opgebouwd model. Met een 22 dagen full certificatie traject.

De totale investering voor het starten als Transformation Boutique is € 36.000,-

Certificatie model voor 2 Transformation Guides € 70.000,-

Certificatie model voor 3 Transformation Guides € 99.000,-

Samenwerking vergoeding

2Leadership heeft een slim verdienmodel uitgewerkt voor de transformationguides.

Het verdienmodel is beschikbaar. Stuur een email naar jack.weber@tachyons.nl als je het verdienmodel wilt ontvangen.

Samenwerking overeenkomst

De Licentie overeenkomst kent een looptijd van 5 jaar.

Procedure

2Leadership heeft aan Franchise Match gevraagd om de Nederlandse markt te ontwikkelen. We starten dan ook met de procedure bij Franchise Match. Waar we je graag uitgebreid informeren.

 

Ik wil graag meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij 2Leadership?

Stuur dan een e-mail naar:

Jack.weber@tachyons.nl

of bel: 06-12551487 (Jack Weber)

Hoe start je als transformation Boutique?

Onboarding-proces (vóór de ondertekening van de samenwerking overeenkomst)

De hoogste prioriteit is de bereidheid en het vermogen om je volledig in te zetten voor de 4 waarden en de beste aansluiting bij de onderneming.

Deze prioriteit is een wederzijdse afweging. Een andere prioriteit is het verzekeren van een hoog klantvoordeel met diepgaande operationele bedrijfservaring en knowhow, en de bereidheid om als team bij te dragen en samen te werken voor het collectieve succes.

Daarom zijn de volgende stappen essentieel:
– Eerste kennismaking (via telefoon) en verduidelijking van vragen rond het Business Model en samenwerking (met een van de Managing Partners).

– Persoonlijke ontmoeting met beide Managing Partners.
– Mogelijkheid tot toegang tot de modellen en methoden van de kernprogramma’s.
– Een Core Strengths SDI 2.0® Assessment.
– Deelname aan de EC-beoordelingsdag.
– Definitie van de contractuele aspecten, certificering en opstartondersteuning.
– Ondertekening van het contract.

If you would like to receive more franchising information, send us a message or ask your question here.