In contact komen en blijven

Heb je een specifieke vraag of wil je kennismaken? Wij komen graag met jou in contact als je denkt dat wij jou verder kunnen helpen!

Stuur een berichtje

Bel ons voor snel contact

International +31 85 – 0282 003

Nederland       085 – 0282 003

Jack Weber     06-12551487

Of stuur ons een e-mail

info@franchisematch.nl

 

 

Frequently Asked

Hoe helpen jullie bij het maken starten van een franchise formule?

Door onze 80 stappen methodiek komen we samen alle uitdagingen tegen die er zijn in Nederland voor een franchise organisatie. We kunnen naast denk sessies ook operationele ondersteuning regelen.

Hoe helpen jullie als ik Franchisenemer wil worden?

We werken en bespreken samen met jou de franchiseformule waar je mee wilt gaan werken. Objectief en transparant nemen we je mee in dit proces, waarbij je van ons mag verwachten dat we je echt vertellen wat wij er van vinden. En niet zullen schromen om je te vertellen waar jouw uitdagingen liggen. 

Kan ik Franchisenemers worden zonder eigen geld?

Het is niet makkelijk om een bedrijf te beginnen zonder investering vooraf. De kost gaat nog steeds voor de baat.

Toch zijn er wel allerlei financieringsmodellen die kunnen helpen om een beperkt startvermogen aan te vullen tot het budget dat nodig s om goed van start te gaan.

Voor een goed plan met een echte ondernemer, is financiering vaak wel mogelijk.

Werken jullie No cure No Pay?

Nee.

Wij voegen op meerdere manieren waarde toe aan jouw plan en jouw bedrijf. De inzet van onze experts kosts geld. Onze gestructureerde manier van werken helpt je aantoonbaar verder.

In uitzonderlijke gevallen werken wij in ene combinatie van vergoeding voor inzet en vergoeding voor succes, maar dan moet je wel iets heel bijzonders te bieden hebben…

Wat is de relatie van Franchise Match met TachYons?

Franchise Match is een onderdeel van TachYons. In de loop van jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het ondersteunen van de groei van Franchise organisaties.

Bovendien hebben wij vanwege onze strategische marketing achtergrond een andere kijk op business development en relaties. Wij hebben een unieke aanpak voor het vinden en boeien van (potentiële) franchisenemers en zijn daar zeer succesvol in.

In 2021 hebben wij besloten Franchise Match over te nemen om nog sneller te groeien, meer ondernemers te kunnen helpen en aan te sluiten bij een internationaal netwerk van Franchise development adviseurs (Franchise Pool International).