Bagelstein Only Fresh Bagels

The old-fashioned Homemade Bagel

Bagelstein een Unieke Bagel franchise

Bagelstein is een franchiseformule uit Frankrijk, een mooie unieke formule die wil dat elke klant die in 1 van hun zaken komt geniet, kan lachen en met een glimlach op zijn gezicht de zaak weer verlaat.

Er staan voor de Master-franchisenemer en zijn medewerkers dan ook trainingen klaar om met Humor de klanten te kunnen bedienen. 🙂

Een Bagelstein locatie is ook ingericht met humor en een warme touch om de klanten die een geweldige verse Bagel willen eten warm verwelkomen.

Wat Bagelstein zegt:

Wanneer je kwaliteit in je eten en slimheid in je communicatie stopt dan is er geen twijfel of jouw klanten zullen niet alleen je klanten zijn, ze zullen een gemeenschap worden en ambassadeurs van Bagelstein worden.

De knowhow van Bagelstein is uniek en is een van hun belangrijkste succesfactoren: ze zijn erin geslaagd om een breed, gevarieerd en kwalitatief voedingsaanbod goed te beheersen met respect voor hun Franse roots.

Knowhow gerelateerd aan de restaurantbusiness, maar geïnspireerd door wat ergens anders werkte. De knowhow houdt daar echter niet op: de expertise in communicatie, het creëren van buzz en merkidentiteit heeft Bagelstein in staat gesteld een sterke reputatie rond sterke waarden en om een echte gemeenschap te creëren.

Deze vaardigheden heeft hen in staat gesteld om vandaag de dag een belangrijke speler te zijn op het gebied van casual food in Europa en morgen zeker wereldwijd.

Wat kun je verwachten?

Operating Systems

Bagelstein 

Heeft een perfecte logistiek operatie, hie er op is gericht om full service de locaties te ondersteunen. De producten worden in grote bakkerijen voorbereid, worden ingevroren niet afgebakken verzonden en lokaal verder bewerkt. 

De laatste afwerking gebeurt lokaal, maar niet in het restaurant, daar worden slechts de laatste 5 % van het afbakken verzorgt. Dit maakt dat je altijd met een leuke en niet te grote locatie afkunt. Bespaart huur en inrichtingskosten. 

Kennis & Ondersteuning

Volledige kennis en ondersteuning van ervaren franchise team van de moeder franchiseorganisatie HQ, opzetten, service portfolio, prijsstrategie, producten en ander marketingmateriaal worden verzorgd.

Inclusief de training om de humor in de organisatie op het juiste niveau te brengen en te houden 🙂

Bagelstein heeft in zijn communicatie-uitingen soms een wat uitgesproken humor die je kan raken of wellicht soms wat kan irriteren. 

Research & Development

Continue Research en Development waarmee voortdurend nieuwe producten of combinaties van producten worden bedacht en getest zijn onderdeel van de toegevoegde waarde van Bagelstein. 

Het verbeteren van productie processen en logistieke of marketing onderdelen van deze franchise zijn steeds in beweging en worden steeds verder verbetered. 

Ben jij de Bagelstein Partner?

Bagelstein heeft door hun ervaring in Frankrijk en in andere landen gezien dat de persoon die wil starten in Nederland voorbereid moet zijn om zelf meerdere locaties te openen voordat hij eventueel een franchise uitrolt.

Dit zorgt ervoor dat je direct een organisatie neerzet die daarvoor georganiseerd is. Met aparte aandacht voor sales, marketing en groei van locaties.

En het vraagt een financieel model wat daarvoor ingericht is. 

Investering

Afhankelijk van de start die gemaakt wordt zijn er verschillende financiële modellen te bespreken.

Franchisevergoeding

Bagelstein werkt met een entree Fee van: € 85.000.-

Franchise Fee van 6%

Marketing Fee van 3%

kosten zijn voor gebruik van de software en marketing.

 

 

Business Case Simulatie

Voor de business case simulatie worden kengetallen gebruikt uit andere markten voor de Nederlandse markt kunnen deze getallen verschillen.

Een contract voor 5 jaar waar in

Jaar 1 – 2 locaties,  Jaar 2 – 5 locaties, Jaar 3 – 9 locaties, Jaar 4 – 12 locaties & jaar 5 – 22 locaties worden geopend.

Een simulatie van de omzet is dan

Jaar 1 € 2.320 mljn – Jaar € 2 6.360 –  Jaar € 3 11.135 – Jaar 4 € 20.368 – Jaar 5 € 33.533 mljn

Een simulatie van het Ebidtda

Jaar 1 – € 252k  – Jaar 2 € 455k – Jaar 3 € 1.040 – Jaar 4 € 1.090k Jaar- 5 € 1.337k

We hebben een uitwerking van deze Simulatie beschikbaar.

De procedure start bij TachYons met gesprekken om het plan van Bagelstein door te nemen.

Waar je als kandidaat de nodige vragen zult hebben die we graag beantwoorden, Waar wij de nodige vragen zullen hebben wanneer we beide verder willen zal er een financiële audit plaatsvinden.

Waarna er gesprekken gepland gaan worden met de directie in Frankrijk.

Franchise overeenkomst

De startersovereenkomst kent een looptijd van 5 tot 7 jaar afhankelijk van de huurovereenkomst.

Procedure

Bagelstein heeft aan Franchise Match gevraagd om de Nederlandse markt te ontwikkelen. We starten dan ook met de procedure bij Franchise Match. Waar Jack Weber je graag uitgebreid informeert.

 

Ik wil graag meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Helen Doron English?

Stuur dan een e-mail naar:

Jack.weber@tachyons.nl

of bel: 06-12551487 (Jack Weber)

Waar open je een KinderGarten voor Helen Doron?

KinderGarten of kinderdag opvang organisaties kun je op verschillende locaties starten.

Om hier een goede start mee te maken is er een uitgebreid onderzoek gedaan hoe en waar je het beste de locaties kunt starten.

We hebben hier demografische data van de Helen Doron voor ingezet om een goed beeld te ontwikkelen over de Nederlandse markt voor het organiseren van een kinderdagopvang.

Ook voor de financiële kant of te wel het verdienmodel heeft Franchise Match ook het nodige voor onderzoek gedaan. We kunnen je hier helpen met data en rekenmodellen om de juiste inschatting te kunnen maken.

 

 

 

De 1e stap zet je zelf, daarna doen we het samen!