Bosbox Selfstorage

Waar je extra opslag ruimte snel regelt!

Profitable Property Management Business.

We zijn blij om Bosbox Selfstorage te introduceren, een interessante (lean) franchiseformule die klaar is om met franchisenemers de sterk groeiende Selfstorage industrie te laten groeien. Met hun specifieke aanpak voor Selfstorage maken ze het mogelijk om Bosbox locatie of locatie te starten met een goed rendement. Met een bewezen staat van dienst en ervaringen opgedaan met de bestaande locaties van Bosbox, is er de mogelijkheid om die ervaring door te vertalen naar jouw ideeën voor selfstorage.

Veel activiteit met lage vaste kosten

Het ombouwen van een bestaande locatie naar een Bosbox is een interessante aanpak. Het verdienmodel is zeer goed, kosten zijn laag en de opbrengsten zijn structureel en goed te noemen. Het voordeel is dat er weinig personeel en de beheerskosten voor locatie daarmee laag blijven. De software en marketing van Bosbox zorgen voor de rest.

Waarom BosBox Selfstorage?

De selfstorage industrie in Nederland is een levendige en bloeiende sector, met een groeiende vraag naar opslagruimtes. Bosbox richt zich met name op “kleinere” locaties panden van 500 tot 800m2 hebben de voorkeur in deze locaties is het verdienmodel het meest optimaal in te zetten.

Het verbouwen en voor Selfstorage gereed maken van een locatie is een expertise waar Bosbox over beschikt, ze hebben de kennis om de meest effectieve indeling van een locatie te bepalen. De business partners die de verbouwing en de boxen kunnen realiseren. En de software en beheer oplossingen om de locatie vanaf dag 1 goed te kunnen vullen.

De behoefte aan betrouwbare en toegankelijke opslagmogelijkheden blijft groeien. Zowel bedrijven als particulieren zoeken steeds vaker naar flexibele oplossingen voor hun opslagbehoeften. Bosbox biedt deze flexibiliteit met korte- en langetermijnopslag, wat de panden aantrekkelijk maakt voor een breed scala aan klanten.

Ondernemers:

Voor een Bosbox Selfstorage locatie zien we ondernemers die een bestaande onderneming hebben en die met onroerend goed een extra verdienmodel willen creëren. Omdat het beheer van een locatie relatief weinig medewerkers nodig heeft is het managen van Bosbox locaties dan ook eenvoudig te noemen. Als Bosbox-franchisenemer maak je deel uit van een franchise waar innovatie, creativiteit en duurzaamheid belangrijk zijn.

Bosbox streeft ernaar om elke locatie klimaat neutraal te kunnen laten functioneren.

Het is een bewezen succesmodel:

Het franchisemodel heeft met de bestaande locaties al bewezen succesvol te zijn. Ze hebben hun aanpak verfijnd om ervoor te zorgen dat de franchisenemers hun zakelijke doelstellingen niet alleen bereiken, maar zelfs overtreffen.

Geavanceerde locaties:

Bosbox locaties zijn goed voorzien van automatisering en domotica om de gebruikers makkelijke gebruik te laten maken van hus opslagruimtes. Opslagoplossingen voor particuliere en zakelijke klanten, wordt hiermee slim en efficiënt ingevuld. De veiligheid is met deze oplossingen ook heel goed verzorgd in een locatie. Wie op welk moment een locatie bezoekt wordt vastgelegd.

Uitbreiding van de storage locaties in Nederland:

De selfstorage branche blijft groeien en biedt interessante kansen voor vastgoedeigenaren en ondernemers. Als je een leeg pand hebt of op zoek bent naar een creatieve invulling, kan selfstorage zeker een logische keuze zijn!

Wat kun je verwachten?

Key Business concept

Eigenaren van locaties waar Bosbox Selfstorage goed in uit te werken is zijn onze eerste doelgroep. We zoeken locaties van 500 – 800 m2. 

De ideale franchisenemer heeft kijk op de lokale markt, is bekend met franchise en heeft verstand van commercieel onroerend goed.

Vereenvoudigde bedrijfsvoering: Geniet van een gestroomlijnde aanpak van de bedrijfsvoering, met ons uitgebreide beheersysteem en gestandaardiseerde procedures.

Met 1 medewerker kan de organisatie goed functioneren.

De Franchise formule

De kracht van Bosbox Selfstorage is de volledig nieuwe en unieke mogelijkheid die dit aan locaties en panden geeft.

Het in een pand uitwerken van de selfstorage boxen voor zowel particulieren als ondernemers is een unieke mogelijkheid om rendement te creëren met een locatie. 

De franchiseformule heeft ervaring met hun bestaande locaties en is nog groeiend, de ervaring die de franchisegever in kan zetten is uniek een waardevol voor jou als franchisenemer.

Het opstarten van de Bosbox locatie is een gezamenlijke effort van de franchisegever en de franchisenemer.

De toevoeging die Bosbox doet, met gespecialiseerde trainingen voor de ondernemers die locaties gaan beheren, is zorgvuldig te noemen. 

Locaties

De locaties kunnen verschillen van grootte, en lijken het meeste geschikt in de periferie van een stad of op een industrieterrein..

Voor beschikbare locaties heeft Bosbox een businesspartner die inzicht per stad kan aanleveren. 

Franchise Partners

Groei in Nederland met het doel

Bosbox Selfstorage gaat graag in gesprek met ondernemers die met een franchise willen starten.

En of met ondernemers die een locatie beschikbaar hebben waar een Bosbox Selfstorage prima zou passen.

Een van de grootste voordelen van Bosbox Franchise is dat het een lean franchise is. Dit betekent dat er weinig tot geen personeel nodig is om de locaties te beheren. Dankzij ons geautomatiseerde systeem kunnen klanten zelf hun opslagruimte betreden en beheren via een app of een toegangscode. Dit vermindert de operationele kosten en verhoogt de winstgevendheid.

 

 

Waarom groei in Nederland?

De toekomst van de selfstorage industrie ziet er rooskleurig uit de behoefte aan extra opslagruimte blijft voorlopig groeien. Voor particulieren omdat de trend wordt, kleinere woningen. En voor ondernemers omdat er bijvoorbeeld meer behoefte komt aan opslag in de rand van een gemeente om daarna de producten of voorraad met kleine vaak elektrische oplossingen de producten naar het bedrijf, restaurant of winkel te brengen. Met de innovatieve aanpak, bewezen staat van dienst van en niet-aflatende toewijding aan hun franchisenemers is Bosbox klaar om te groeien in Nederland.

Als Area Developer of Franchisenemer heb je de mogelijkheid om:

Met Bosbox Selfstorage te werken in een industrie die groeit door de vraag en die groeit door nieuwe wet- en regelgeving. Er ontstaan nieuwe behoefte voor het huren van opslag voor met name ondernemers. De extra mogelijkheden die we panden in de periferie en op industrieterreinen hiermee bieden zijn groot

Laat jouw ondernemersgeest los:

De groei van de opslagindustrie is goed te noemen en de potentie die een selfstorage locatie heeft met beperkte beheerkosten en een structurele inkomstenstroom kan voor veel ondernemers en onroerend goed bezitters als interessant worden gezien.

Investering

Afhankelijk van de start die gemaakt wordt zijn er verschillende financiële modellen te bespreken. 

Franchisevergoeding

Bosbox Selfstorage werkt met een entree Fee van € 40.000,- per locatie.

Royalty Fee van 8.5 %

Marketing bijdrage voor lokale marketing maximaal 2 % 

 

 

Franchise overeenkomst

De startersovereenkomst kent een looptijd van 5 tot 7 jaar, afhankelijk van de huurovereenkomst.

Procedure

Bosbox heeft aan Franchise Match gevraagd om de Nederlandse markt te ontwikkelen. We starten dan ook met de procedure bij Franchise Match waar Jack Weber je graag uitgebreid informeert.

 

Ik wil graag meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Bosbox

Stuur dan een e-mail naar:

Jack.weber@tachyons.nl

of bel: 06-12551487 (Jack Weber)

Waar open je een Bosbox Selfstorage?

Bosbox Selfstorage locaties kun je daar starten waar mensen op een eenvoudige manier het pand kunnen bereiken en betreden.

Makkelijk kunnen parkeren om rustig dat wat in de storage moet uit of in te laden helpt. 

De locatie waar we denken dat de beste start mee te maken is goed bereikbaar.

De aantrekkingskracht van de formule is groot. 

Alle essentiële hulpmiddelen voor het succes van franchisenemers:

Ø Ervaren managementteam met een uitstekende werkervaring
Ø Professionele trainingen voor franchisenemers
Ø Eigen Domotica oplossing
Ø Backoffice softwareoplossing voor franchisenemers
Ø Backoffice Support voor de telefonische bereikbaarheid van de locatie 

 

Wil je meer weten stel dan hier je vraag!