Carl's Jr

Making people happy through food.

Where Every Bite Is a Masterpiece.

Ontgrendel een Quick service toekomst met Carl’s Jr.

Maak je klaar voor een smaaksensatie als nooit tevoren! Met veel genoegen introduceren wij Carl’s Jr., een wereldwijd gerenommeerd merk dat op het punt staat zijn stempel te drukken op Nederland. Als je gepassioneerd bent over het naar de Nederlandse markt brengen van gedurfde smaken en een iconische Amerikaanse eetervaring, dan is dit je gouden kans.

Waarom Carl’s Jr? 

1. Bewezen mondiaal succes:

Carl’s Jr. is sinds 1941 een pionier in de fastfoodindustrie. Met een rijk erfgoed en een wereldwijde voetafdruk staat ons merk synoniem voor kwaliteit, innovatie en overheerlijke smaken. Sluit je aan bij een franchise die de tand des tijds heeft doorstaan en smaakpapillen wereldwijd heeft veroverd. Carl’s Jr heeft wereldwijd meer dan 1100 locaties.

2. Onweerstaanbare, gedurfde smaken:

Het menu is een mix van gedurfde, sappige hamburgers, bereid met hoogwaardige ingrediënten. Van de iconische Six Dollar Burger tot hun Hand-Breaded Chicken Tenders: elke hap is een explosie van smaak. Breng het plezier van het genieten van uitzonderlijke burgers en shakes naar het Nederlandse publiek. Carl’s Jr. wordt beschouwd als dé plek voor hamburgers van topkwaliteit.

3. Uitgebreide ondersteuning:

Als je lid wordt van de Carl’s Jr.-familie, krijg je niet alleen een franchise; je krijgt een partner die investeert in jouw succes. Profiteer van de uitgebreide ondersteuningssystemeen, inclusief trainingsprogramma’s, marketinginitiatieven en voortdurende hulp, zodat jouw onderneming floreert.

4. Iconische merkherkenning:

Carl’s Jr. is meer dan een hamburgertent; het is een levensstijl. De gedurfde reclamecampagnes en innovatieve marketingaanpak hebben ons merk als cultureel icoon versterkt. Door met Carl’s Jr je krachten te bundelen, krijg je direct erkenning en aantrekkingskracht op de Nederlandse markt.

5. Toplocaties voor groei:

Terwijl we aan onze reis in Nederland beginnen, is Carl’s Jr. actief op zoek naar toegewijde franchisenemers en gebiedsontwikkelaars die deel willen uitmaken van onze expansie. Verzeker toplocaties en word een pionier in het brengen van de Carl’s Jr.-ervaring naar de Nederlandse gemeenschappen

Waarom Nederland?

Bij Carl’s Jr. is men gepassioneerd door het maken van overheerlijke hamburgers, sappige sandwiches en onweerstaanbare bijgerechten. Hun toewijding aan hoogwaardige ingrediënten en innovatieve smaken heeft een loyale wereldwijde aanhang opgeleverd, en Carl’s Jr is klaar om de veeleisende Nederlandse smaak te boeien.

Wat kun je verwachten?

Key Business concept

De absolute kracht van een quick service franchise is werken met de formule zoals hij is. Voor Carl’s Jr geldt dit ook zeker.

Gebruik de kracht van de formule en van de enorme bewijslast die ze hebben opgebouwd met alle locaties en het starten in verschillende landen. 

Het Team Europe van Carl’s Jr heeft geweldig veel ervaring en is helemaal ingericht om een franchisenemer in Nederland te ondersteunen met de start en de groei. 

De Franchise formule

De Quick Service markt in Nederland heeft een opschudding nodig, en er is onder de consumenten behoefte is aan een nieuw, fris en innovatief perspectief.

Zoals we weten is het QSR-landschap zeer competitief, maar al een tijdje domineren dezelfde merken de markt, grotendeels door dezelfde dingen te doen. Het is tijd voor iets nieuws. En dat is Carl’s Jr 

Bij Carl’s Jr. hebben we alle ingrediënten voor succes in huis. Het is een gevestigd merk, met meer dan 80 jaar ervaring, diepgaande expertise en een bewezen staat van dienst op het gebied van internationaal succes. En zij doen het graag anders dan de concurrenten.

 Carl’s Jr kun je omschrijven als “QSR plus” omdat de restaurants geweldige eigentijdse faciliteiten hebben en een toegewijd wereldwijd innovatieteam dat verrukkelijke en unieke smaken creëert rond ons hamburger-, kip menu.

 

Locaties

Carl’s Jr

De locaties kunnen verschillen van grootte, het is wel de wens van Carl’s Jr om in gesprek te komen met ondernemers die meerdere vestigingen willen openen. Het merk met kracht neer zetten vraagt meerdere locaties.

De locaties worden bij voorkeur in een regio opgestart om het managen van verschillende locaties efficient te kunnen doen. 

Franchise Partners

Groei in Nederland met het doel

Carl’s Jr heeft een groei scenario als belangrijkste opdracht voor de ondernemer die met het merk wil starten in Nederland. 

We zoeken dan ondernemers die bekend zijn in de QSR markt en die het managen van restaurants als gebruikelijke werk zien en waar ze hun kwaliteiten in kwijt kunnen. 

Waarom Nederland?

Nederland is een land waar de penetratie van quick service restaurants nog relatief laag is, dat geeft de mogelijkheid om met een nieuwe franchiseformule te starten en de markt te penetreren.

De gedachte van Carl’s Jr is heel sterk dat zij denken en dat andere Europese landen dat ook laten zien, dat de consument wel toe is aan een nieuwe franchiseformule in de quick service markt.

Word de Nederlandse Area Developer of Franchisenemer. We zijn op zoek naar een gepassioneerd persoon of team met een visie om van Carl’s Jr een begrip in Nederland te maken.

Als Area Developer of Mulit unit Franchisenemer heb je de mogelijkheid om:

Shape the Future:

Je speelt een cruciale rol bij het introduceren van een nieuwe formule in de quick service industrie met een duidelijk Plus. 

Laat jouw ondernemersgeest los:

Carl’s Jr is een bewezen concept met een groeiende wereldwijde aanwezigheid. Als Multi Unit franchisenemer profiteer je van de voordelen van een gerenommeerd merk terwijl je jouw ondernemerspotentieel benut.

Sluit je aan bij een bloeiende community:

Carl’s Jr. is niet zomaar een franchise; het is een erfenis van smaak, innovatie en succes. Als je klaar bent om een pionier te zijn bij het introduceren van iconische Amerikaanse smaken in Nederland, nodigen we je uit om de Carl’s Jr. franchisemogelijkheden te verkennen.

Ervaar exponentiële groei:

Met onze unieke mix van technologie, verhalen vertellen en sociale interactie is Carl’s Jr klaar voor explosieve groei. 

Investering

Afhankelijk van de start die gemaakt wordt zijn er verschillende financiële modellen te bespreken. De grootte van de locatie en het aantal holedecks dat je wilt gaan inzetten is mede bepalend voor de investering.

Franchisevergoeding

Carl’s Jr werkt met een entree Fee van $ 47.500,- per locatie.

Royalty Fee van 5.0 %

Marketing Fee $ 175,- per maand.

Verwachte uitgave marketing lokaal, 3 – 7%

 

 

 

Franchise overeenkomst

De startersovereenkomst kent een looptijd van 5 tot 7 jaar, afhankelijk van de huurovereenkomst.

Procedure

Carl’s Jr heeft aan Franchise Match gevraagd om de Nederlandse markt te ontwikkelen. We starten dan ook met de procedure bij Franchise Match waar Jack Weber je graag uitgebreid informeert.

 

Ik wil graag meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Carl’s Jr

Stuur dan een e-mail naar:

Jack.weber@tachyons.nl

of bel: 06-12551487 (Jack Weber)

Waar open je een Carl’s Jr locatie?

Carl’s Jr  kun je op verschillende locaties starten.

 

De locatie waar we mogelijkheden zien zijn, een vrij staand drive thru restaurant, of een restaurant in de binnenstad op een goede locatie. Het kan in een shopping mall, of een food court locatie.

Ervaring leert dat het een goede zicht locatie kan zijn en dat het niet direct een A1 locatie hoeft te zijn.

De marketingkracht van de formule is groot, de constante ontwikkeling van nieuwe menu’s en producten gaat door.

Dit maakt dat de aantrekkingskracht van Carl’s Jr groot is.

 

Wil je meer weten stel dan hier je vraag!