Een unieke Franchiseformule

Vlees met de kwaliteit en smaak die zorgt dat je klanten blijven terugkomen!

Chicago Roasthouse

Chicago Roasthouse is een franchiseformule die al meer dan 24 jaar in Denemarken actief is.

Zij zijn gespecialiseerd in bezorg-/afhaalmenu maaltijden maken, tegen aantrekkelijke prijzen.

Roast is de specialiteit van Chicago Roasthouse, daarnaast hebben ze ook spectaculair lekkere spare ribs en kalkoen gerechten.

Als Franchisenemer starten?

Het interessante voor een ondernemer die nadenkt over het starten van een afhaal en bezorg maaltijd restaurant, is dat alle roast producten beter van smaak worden tijdens het bezorgen!

Chicago Roasthouse gebruikt weinig energie  & heeft lage loonkosten 

Het is een unieke formule in de quick service-restaurant wereld, met unieke werkuren ( van 12.00 tot 20.00 uur) en een productieproces waar 1 medewerker de dagproductie geheel kan voorbereiden.

Het bezorgen of afhalen is een proces dat daarna plaatsvindt.

Geen stress dus en in Denemarken wordt er gewerkt van 12.00 – 20.00 uur, bezorgd vanaf 16.00 – 20.00 uur

Wat kun je verwachten?

Business concept Takeaway & Delivery

Chicago Roasthouse is in principe een bezorg & afhaal formule, je kunt, afhankelijk van de locatie, ook denken aan een klein Eat Inn gedeelte.

Het is een uniek concept met unieke kwaliteiten en recepten. Een quick service formule die je een goed rendement gaat bieden.

Een zorgvuldige franchiseformule met een eigenaar die de grootste fan is van de gerechten.

De Locatie

De locatie is, vanwege het concept, iets om goed naar te kijken. Afhankelijk van jouw doelen kun je het beste een locatie kiezen waar bezorgen het grootste doel is.

Als je afhalen en Eat Inn meer wilt inzetten kies je voor een locatie waar je klanten dichter in de buurt zijn en er makkelijk geparkeerd kan worden.

Altijd blijft dat de producten van Chicago Roasthouse, door tijd, alleen maar nog lekkerder worden.

Digitale Platforms

Er is een digitaal platform, zorgvuldig uitgewerkt door de franchise formule waardoor bestellen en bezorgen op een slimme en efficiënte manier kan worden uitgevoerd.

In Nederland kun je de bestelplatforms inzetten die je direct in contact brengen met de consumenten in de omgeving van de locatie.

 

Chicago Roasthouse & zijn franchisenemers!

Chicago Roasthouse start graag in Nederland met Franchisenemers die het unieke concept willen inzetten om er een mooie onderneming mee op te bouwen.

Door de groei die Chicago Roasthouse denkt te kunnen maken in Nederland verwachten zij van de ondernemer dat hij/zij bij de start al nadenkt over volgende locaties.

In het beste scenario heeft elke franchisenemer 3 -5 locaties van Chicago Roasthouse.

Investering

Afhankelijk van de locatie zijn er verschillende financiële modellen te bespreken.

Het vraagt een inzet van eigen vermogen van tussen de € 45.000,- voor een Single Unit locatie en € 80.000,- voor een Master licentie voor Chicago Roasthouse.

Een indicatie voor de inverstering voor de bouw van een bezorg en afhaal resturant is ongeveer € 150.000,-

Franchisevergoeding

Chicago Roasthouse werkt met een entree fee van € 25.000,- voor een single-unit franchisenemer.

Chicago Roasthouse werkt met een entree Fee van: € 125.000.- voor de Master Licensee rechten van Nederland

En Fee over de omzet:

Franchise Fee van 5%

Marketing Fee van 4%

Franchise overeenkomst

De startersovereenkomst kent een looptijd van 5 tot 7 jaar afhankelijk van de huurovereenkomst van de locatie.

Procedure

Chicago Roasthouse heeft aan Franchise Match gevraagd om de Nederlandse markt te ontwikkelen. We starten dan ook met de procedure bij Franchise Match. Jack Weber informeert je graag uitgebreid.

 

Ik wil graag meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Chicago Roasthouse?

Stuur dan een e-mail naar:

Jack.weber@tachyons.nl

of bel: 06-12551487 (Jack Weber)

Waar open je een Chicago Roasthouse restaurant?

Chicago Roasthouse kun je op verschillende locaties starten. Je kunt het met verschillende business modellen uitwerken. Je start bijvoorbeeld met een restaurant, een volgende stap kan zijn een locatie waar je werkt met een virtuele oplossing. Of waar Chicago Roasthouse, Shop in Shop kan worden ingezet.

De locatie waar we denken dat de beste start te maken is, is een locatie waar bezorgen belangrijker is dan afhalen, ook omdat er een goed bestelplatform is waardoor de bestellingen via het eigen platform worden verwerkt. Dit zal het rendement van de locatie extra ten goede komen.

Wanneer je kiest voor het businessmodel Eat Inn en je wilt ook laten afhalen dan zal de bereikbaarheid van de locatie belangrijker zijn. Bovendien zou het een locatie moeten zijn waar veel consumenten te vinden zijn.

 

 

De 1e stap zet je zelf, daarna doen we het samen!