Coptrz

Commercial drone solutions

Coptrz & Commerciële drone oplossingen

Coptrz is een Engelse onderneming die zich heeft gespecialiseerd in de drone industrie.

De commerciële wereld van drones staat nog maar aan het begin, er zullen nog veel nieuwe oplossingen volgen die met drones en hun techniek oplossingen gaan brengen die we nu nog niet kunnen bedenken.

Drones en alles wat met drones te maken heeft, is door Coptrz op een zorgvuldige manier uitgewerkt. Zij hebben contacten met de beste drones leveranciers. De innovaties in de industrie worden door Coptrz zorgvuldig gevolgd of door hen ingezet.

Met Coptrz starten in Nederland

Coptrz heeft een assortiment drones, training,  software en exclusiviteit op merken die ook voor de Nederlandse markt heel interessant zijn.

Coptrz heeft in Engeland een geweldige groei doorgemaakt en zij willen die groei nu ook graag in Nederland zien plaatsvinden. Coptrz zoekt partners in Nederland die in de drone- industrie een onderneming willen starten of hun bestaande onderneming met Coptrz willen laten groeien.

Specialisten

De specialisten van Coptrz overleggen uitvoerig met je om de vraag en uitdagingen van de Nederlandse markt te begrijpen en hier op in te spelen. Vervolgens wordt er gezamenlijk een businessplan en plan van aanpak gemaakt om in de Nederlandse markt met de producten en filosofie van Coptrz succesvol te zijn.

Alles is op 1 plaats beschikbaar

Men is er trots op jou als partner hun complete 360°-drone-oplossing te bieden, door middel van toonaangevende drones, camera’s, software, training en doorlopende ondersteuning van een reeks wereldwijde leveranciers.

Training

Coptrz heeft de Britse Drone Training Academy. Je krijgt als partner van Coptrz een uitgebreide training en ondersteuning, hiervoor is er een speciaal programma uitgewerkt.

Wat kun je verwachten?

Operating Systems

Wat Coptrz belangrijk vindt:

Coptrz is een sterke marketing gedreven organisatie. Deze marketing activiteiten leveren je structurele kansen op.

Coptrz organiseert een compleet model. Drones met alle accessoires voor de drones. Er is een compleet trainingprogramma uitgewerkt.  Daarnaast ben je na hun trainingen in staat om, gecertificeerd alles wat een startende of professionele klant van je nodig heeft, te leveren.

Kennis & Ondersteuning

De kennis en ondersteuning van het ervaren franchise team van Coptrz is uniek.

Het gaat verder dan alleen een franchise, men is gedreven om je als franchise business partner met veel energie en kennis te ondersteunen.

Coptrz heeft veel onderzoek gedaan en veel getest om de beste merken drones voor de franchise beschikbaar te hebben.

Er is een uitgebreid kennis centrum ontwikkeld en er is een groot aantal trainingen beschikbaar voor jouw klanten.

Research & Development

Coptrz heeft zijn groei te danken aan een continue development plan, het blijven ontwikkelen van de organisatie, het product aanbod, de kwaliteit van de trainingen en het bepalen welke combinaties van drone, software en camera. De beste kwaliteit leveren is een standaard procedure.

Master-franchisenemer Coptrz!

Coptrz start graag in Nederland met een Master-franchisenemer, iemand die dedicated met het merk Coptrz in Nederland wil starten en het wil laten groeien in Nederland.
De mogelijkheid om deze groei zelf te doen, of te doen met franchisenemers, is aan de Master.
Coptrz heeft ervaring met een model waar wederverkopers worden ingezet in andere landen, wellicht kan dit in Nederland ook het juiste model zijn. We doen graag een onderzoek voor je om vast te stellen wat het beste businessmodel is.

Investering

Naast de franchisevergoeding afspraken wil Coptrz werken met een ondernemer die een organisatie heeft waarin sales, marketing en operations al georganiseerd zijn.

Franchisevergoeding

Coptrz werkt met een entree Fee van: € 220.000.-

Franchise Fee van 8%

Marketing Fee van 3%

Opstart kosten € 50.000,-

De extra opstartkosten kunnen betrekking hebben op, maar zijn niet beperkt tot:
 Due Diligence-kosten (vluchten naar het VK, enz.)
 Vluchten / verblijf voor training
 Initiële lanceringsmarketing
 Vertaling van marketingmateriaal enz.
 IT/CRM-systemen
 Kantoor ingericht (serviced office dus minimaal)
 Juridisch en professioneel

 

 

Franchise overeenkomst

De startersovereenkomst kent een looptijd van 5 tot 7 jaar.

Procedure

Coptrz heeft aan Franchise Match gevraagd om de Nederlandse markt te ontwikkelen. We starten dan ook met de procedure bij Franchise Match.

Coptrz heeft een compleet inductie programma en wil zorgvuldig te werk gaan, het aansluiten als partner kan 3 tot 6 maanden in beslag nemen.

Jack Weber informeert je graag uitgebreid.

 

Ik wil graag meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Coptrz?

Stuur dan een e-mail naar:

Jack.weber@tachyons.nl

of bel: 06-12551487 (Jack Weber)

Wat maakt Coptrz tot een uniek business model?

Coptrz heeft de drone technologie volledig uitgewerkt. Het businessmodel is een compleet aanbod voor iedereen die drones interessant vindt zowel voor privégebruik als zakelijk.

De markt van drones zal in de aankomende jaren sterk stijgen, met name zakelijk gebruik zal enorm toenemen. Toezicht houden op bijvoorbeeld dijken en natuurgebieden, veiligheid bij publieke bijeenkomsten, onderzoek, politie en leger, voor promotievideo’s en films of het in beeld brengen en beoordelen van onroerend goed zijn een paar gebieden waar nog veel groei van het gebruik van drones te verwachten is.

Coptrz heeft een compleet assortiment van de drones en alle bijbehorende accessoires zoals speciale camera’s, veiligheidskleding, opbergkisten etc.

Daarnaast heeft Coptrz een heel uitgebreid trainings-aanbod, ook op het gebied van de te gebruiken software heeft Coptrz zijn onderzoeken gedaan en een assortiment samengesteld.

Het Coptrz business model is dus een heel compleet commercieel aanbod.

De 1e stap zet je zelf, daarna doen we het samen!