Coptrz

Commercial drone solutions

Coptrz Commerciële drone oplossingen

 

Waarom is Coptrz anders?
Wat maakt Coptrz de wereldleider? Coptrz heeft zowel in de drone producten als in zijn opleidingen de drive om steeds de beste te willen zijn. Dit heeft ertoe geleid dat zij van disruptieve, innovatieve nieuwkomer op de dronemarkt in 2016 naar de disruptieve, innovatieve marktleider in 2021.

Hun positie en propositie in de markt is misschien veranderd, maar de missie, cultuur en waarden zijn waar gebleven. Als je niet continu vooruitgaat, sta je stil.

Coptrz zet het Continuing professional development proces in voor de producten, trainingen organisatie en de medewerkers. Ook als franchisenemer zul je hier mee te maken krijgen, een continu proces gericht op groei van je organisatie en jezelf.

Bij Coptrz begrijpen ze dat jouw organisatie uniek is, dus ze geloven niet in ‘one size fits all’-oplossingen. Men is er trots op jouw als partner de complete 360°-drone-oplossing te bieden, door middel van toonaangevende drones, camera’s, software, training en doorlopende ondersteuning van een reeks wereldwijde leveranciers.

Wat kun je verwachten?

Operating Systems

Wat Coptrz belangrijk vindt:

Coptrz is een sterke marketing gedreven organisatie. Deze marketing activiteiten leveren je structurele kansen op. Coptrz organiseert een compleet model. De drones alle accessoires voor de drones de trainingen, het certificeren alles wat een startende of professionele klant van je nodig heeft.

Kennis & Ondersteuning

De kennis en ondersteuning van ervaren franchise team van Coptrz is uniek. Het gaat hier verder dan alleen een franchise, men is gedreven om je als franchise business partner met veel energie en kennis te ondersteunen.

Coptrz heeft veel onderzoek gedaan en veel getest om met de beste merken drones voor de franchise beschikbaar te hebben.

Er is een uitgebreid kennis centrum ontwikkeld en er is een groot aantal trainingen beschikbaar voor je klanten.

Research & Development

Coptrz heeft zijn groei te danken aan een continue development plan het blijven ontwikkelen van de organisatie, het product aanbod, de kwaliteit van de trainingen en het bepalen welke combinaties van drone, software, camera de beste kwaliteit leveren is een standaard procedure. 

Master-franchisenemer Coptrz!

Coptrz start graag in Nederland met een Master-franchisenemer iemand die dedicated met het merk Coptrz in Nederland wil starten en het wil laten groeien in Nederland.
De mogelijkheid om deze groei zelf te doen of te doen met franchisenemers is aan de Master.
Coptrz heeft ervaring met een model waar wederverkopers worden ingezet in andere landen, wellicht kan dit in Nederland ook het juiste model zijn. We doen graag een onderzoek voor je om vast te stellen, wat het beste businessmodel is.

Investering

Naast de franchisevergoeding afspraken wil Coptrz werken met een ondernemer die een organisatie heeft, waarin sales, marketing en operations al georganiseerd zijn. 

Franchisevergoeding

Coptrz werkt met een entree Fee van: € 220.000.-

Franchise Fee van 8%

Marketing Fee van 3%

Opstart kosten € 50.000,-

De extra opstartkosten kunnen betrekking hebben op, maar zijn niet beperkt tot:
 Due Diligence-kosten (vluchten naar het VK, enz.)
 Vluchten / verblijf voor training
 Initiële lanceringsmarketing
 Vertaling van marketingmateriaal enz.
 IT/CRM-systemen
 Kantoor ingericht (serviced office dus minimaal)
 Juridisch en professioneel

 

 

Franchise overeenkomst

De starters overeenkomst kent een looptijd van 5 tot 7 jaar.

Procedure

Coptrz heeft aan Franchise Match gevraagd om de Nederlandse markt te ontwikkelen. We starten dan ook met de procedure bij Franchise Match.

Coptrz heeft een compleet inductie programma en wil zorgvuldig te werk gaan, het aansluiten als partner kan 3 tot 6 maanden in beslag nemen. 

Waar Jack Weber je graag uitgebreid informeert.

 

Ik wil graag meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Coptrz?

Stuur dan een e-mail naar:

Jack.weber@tachyons.nl

of bel: 06-12551487 (Jack Weber)

Wat maakt Coptrz tot een uniek business model?

Coptrz heeft de drone technologie volledig uitgewerkt, Het businessmodel is een compleet aanbod voor iedereen die drone interessant vinden zowel voor privégebruik als zakelijk.

De markt van drones zal in de aankomende jaren sterk stijgen, met name zakelijk gebruik zal enorm toenemen. Toezicht bijvoorbeeld van dijken of natuurgebieden, veiligheid bij bijvoorbeeld publieke bijeenkomsten, onderzoek, politie en leger. Voor promotie video’s en films of het in beeld brengen en beoordelen van onroerend goed zijn wat gebieden waar nog veel groei van het gebruik van drones te verwachten is. 

Coptrz heeft een compleet assortiment, van de drones en alle accessoires die er bij gekocht kunnen worden als speciale camera’s, veiligheid kleding, opbergkisten etc. 

Daarnaast heeft Coptrz en heel uitgebreid trainings-aanbod, ook op het gebied van de te gebruiken software heeft Coptrz zijn onderzoeken gedaan en een assortiment vastgesteld. 

Het Coptrz business model is dus een heel compleet commercieel aanbod.  

 

 

 

 

 

De 1e stap zet je zelf, daarna doen we het samen!