Burgergrill & Bar

HAPPINESS JUST TAKES THE ONE MOMENT.

Hans im Glück

Ben je een burgerliefhebber in Nederland en op zoek naar iets nieuws en spannends? Zoek niet verder dan HANS IM GLÜCK, de Duitse hamburgerketen die in Europa gaat uitbreiden.

Met een focus op verse ingrediënten, innovatieve smaken en duurzame praktijken, is HANS IM GLÜCK de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een heerlijke, burgerervaring.

De keten is opgericht in 2010, is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire hamburgerketens in Duitsland, met meer dan 90 locaties in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Nu wil het bedrijf uitbreiden naar Nederland, om zijn unieke hamburger franchise naar Nederlandse klanten te brengen.

Vers en Lokaal 

Wat maakt HANS IM GLÜCK zo speciaal? Om te beginnen zet de franchise formule zich in om alleen de meest verse ingrediënten in zijn hamburgers te gebruiken. Al het vlees is afkomstig van met gras gevoederde koeien met vrije uitloop en wordt tot in de perfectie bereid op een houtgestookte grill. De broodjes worden elke dag vers gemaakt en de groenten zijn waar mogelijk lokaal ingekocht.

Vegan en innovatief 

Maar het is niet alleen de kwaliteit van de ingrediënten die HANS IM GLÜCK onderscheidt, het zijn ook de innovatieve smaken en combinaties die het bedrijf aanbiedt. Van klassieke cheeseburgers tot vegetarische opties zoals de Burger met Rundvlees en vegetarische “Avocado & Geiten Kaas” Burger, er staat voor elk wat wils op het menu. En met de focus op gezonde, uitgebalanceerde maaltijden biedt de franchise ook tal van salades en bijgerechten om jouw maaltijd compleet te maken.

Een ander belangrijk aspect van de HANS IM GLÜCK ervaring is duurzaamheid. Het bedrijf zet zich in om zijn impact op het milieu te minimaliseren door milieuvriendelijke verpakkingen te gebruiken, voedselverspilling te verminderen en ingrediënten op verantwoorde wijze in te kopen.

Duurzaamheid

Maar het is niet alleen het eten dat HANS IM GLÜCK zo’n geweldige keuze maakt, het is ook de sfeer. Met een licht, modern interieur en vriendelijk, gastvrij personeel is HANS IM GLÜCK de perfecte plek om te genieten van een maaltijd met vrienden of familie. Of je nu op zoek bent naar een snelle lunch of een ontspannen diner, bij dit restaurant voel je je meteen thuis.

Wat kunnen Nederlandse klanten verwachten van een potentiële vestiging? Ze kunnen zich in de eerste plaats verheugen op dezelfde hoogwaardige ingrediënten en innovatieve smaken die de keten zo populair hebben gemaakt in Duitsland. En ze kunnen ook een gastvrije sfeer en toewijding aan duurzaamheid verwachten.

Wat kun je verwachten?

Key Business concept

Wat HANS IM GLÜCK  belangrijk vindt, is om een restaurant te creëren met een natuurlijk interieurdesign en een unieke feel-good sfeer.

Het restaurant heeft een sfeer die uniek te noemen is, de boomstammen van berkenhout die een indeling in het restaurant verzorgen geven je een uniek gevoel. De sfeervolle indeling van het restaurant en de cocktail bar maken het een restaurant waar je lekker kunt verblijven.

Het Restaurant

De organisatie HANS IM GLÜCK  kiest voor de benadering van de nederlandse markt door eerst zelf restaurants op te starten, waardoor de reacties van de nederlandse consument op de restaurants en de franchise formule goed gemeten kunnen worden.

Het unieke aan de restaurants is de combinatie van sfeer, een uniek design, met de berkenhouten stammen, en de sfeervolle indelingen die je met vrienden een eigen plek in het restaurant geven.

De menukaart van HANS IM GLÜCK geeft je een keuze, ben je vegan, vegetarisch of flexitariër? Wil je een gerecht met veel proteïnen of laag in suiker? De menukaart is daarop voorbereid. En geeft je gelijk in detail de voedingswaarden van je keuze.

Locaties

HANS IM GLÜCK,  ZIJN EN BLIJVEN OP EEN GROEIKOERS.

Hans im Glück concentreert zich op steden met meer dan 70.000 inwoners met grote stadskarakter of kleine steden met een groot verzorgingsgebied.

Gastronomische toplocaties in stadscentra of wijkcentra worden geselecteerd met goede vervoersverbindingen en een hoge voetgangersfrequentie.
De voorkeur gaat uit naar duidelijk zichtbare locaties met een liefst een moderne architectuur of hoogwaardig oudbouw of gerenoveerd locatie.

Franchise Partners

Groei in Nederland met het doel

Om niet alleen om nieuwe gasten en medewerkers blij te maken. Maar ook nieuwe partners. Om dit te bereiken heeft het franchisenemers met veel passie nodig die hun gasten een buitengewone ervaring willen bieden in een ontspannen sfeer en aangename ambiance.

Het maakt niet uit of u een zakenlunch heeft of een avond met vrienden voor hamburgers en cocktails willen genieten – HANS IM GLÜCK is altijd de plek voor heel persoonlijke momenten van welzijn.

HANS IM GLÜCK  start graag groots en zelf!

HANS IM GLÜCK  heeft zorgvuldig onderzoek laten doen om vast te stellen wat de potentie van hun formule is in de Nederlandse slow casual dining markt.

Starten als Area Developer 

De potentie is groot en zorgvuldig in kaart gebracht. Een Area Developer voor HANS IM GLÜCK zal dan ook gevraagd worden om in een termijn meerdere locaties te openen. Dit is te realiseren door in eerste instantie een aantal eigen vestigingen te openen in het afgesproken gebied.

Investering

Afhankelijk van de start die gemaakt wordt zijn er verschillende financiële modellen te bespreken.

Franchisevergoeding

Hans im Glück werkt met een entree Fee.

Franchise Fee van 9.5 %

 

 

 

Franchise overeenkomst

De startersovereenkomst kent een looptijd van 5 tot 7 jaar, afhankelijk van de huurovereenkomst.

Procedure

Hans im Glück heeft aan Franchise Match gevraagd om de Nederlandse markt te ontwikkelen. We starten dan ook met de procedure bij Franchise Match waar Jack Weber je graag uitgebreid informeert.

 

Ik wil graag meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Hans im Glück?

Stuur dan een e-mail naar:

Jack.weber@tachyons.nl

of bel: 06-12551487 (Jack Weber)

Waar open je een HANS IM GLÜCK  restaurant?

HANS IM GLÜCK  kun je op verschillende locaties starten.

De locatie waar we denken dat de beste start mee te maken is in een centrum van een stad. Ervaring leert dat het een goede zicht locatie moet zijn, en bij voorkeur een locatie met veel traffic. In de andere landen kiest HANS IM GLÜCK  er voor om in aansprekende gebouwen of locaties te openen.

Locaties met een hele eigen uitstraling, doordat het gerenoveerde panden zijn, of juist specifiek een heel modern pand.

 

Wil je meer weten stel dan hier je vraag!