Helen Doron English

Een mooi early English learning centre concept

Helen Doron English

Helen Doron geeft je met haar Franchiseformule de uitdaging om een eigen onderneming te starten. Bij voorkeur als Master-franchisenemer die de kracht van deze franchiseformule omzet in learningcenters waar kinderen Engels gaan leren.

We hebben onderstaand meer uitgewerkt over deze Franchise Formule:

Met haar innovatieve concept en hoge standaards heeft De Helen Doron Educational Group
een reputatie opgebouwd op het gebied van vreemde taal onderwijs .

Al meer dan 30 jaar bewijst de formule haar kracht in het ontwikkelen en onderwijzen van het Engels als vreemde taal. Zij doet dit aan kinderen van alle leeftijden.

Engels leren is leuk en gemakkelijk!

Kinderen houden van leren en spelen, en ze leren het beste als ze plezier hebben. Kinderen houden er niet van om lang te zitten – dat motiveert hen niet om te leren. Onze lessen zitten vol leuke activiteiten die de zintuigen prikkelen.

Met originele liedjes, spelletjes, veel conversatie en interactie wordt Engels leren een avontuur. We geven les aan kinderen van 3 maanden tot 19 jaar, waarbij we cursussen afstemmen op alle leerniveaus en leerstijlen. We maken leren gemakkelijk en voldoen aan de hoogste academische normen.

Ze creëerde lessen boordevol actie die zo leuk waren; de kinderen wisten niet dat ze Engels aan het leren waren. Elke les zit vol leuke activiteiten die de verschillende zintuigen gebruiken, dus er is veel interactie, gesprekken, spelletjes en liedjes.

Bij Helen Doron staan de klanten dus de kinderen altijd op de eerste plaats. Helen Doron heeft een systeem ontwikkeld waarin de communicatie met de kinderen gebeurt op een niveau dat zij begrijpen en leidt tot de beste resultaten.

De kinderen beleven een wereld met kleurrijke personages, boeiende verhalen, pakkende liedjes en top games.

Wat kun je verwachten?

Operating Systems

Wat Helen Doron belangrijk vindt:

Ze bieden een beproefd operating system met Sales, marketing, training, ondersteunende rekwisieten en alle ondersteuning en wereldwijd beproefde operationele systemen.

Beschermde industriële en intellectuele eigendomsrechten, waaronder de volledig internationaal gecertificeerde opleidingen

Kennis & Ondersteuning

 

Volledige kennis en ondersteuning van ervaren franchise team van de organisatie HQ, opzetten, service portfolio, prijsstrategie, producten en ander marketingmateriaal.

Van de opstart van uw bedrijf tot het beheer en de ontwikkeling van het pilot center en vervolgens de uitrol van uw eigen sub-franchise netwerk

  • Een toegewijde accountmanager voor elke Master-franchisegever
  • Initiële en doorlopende zakelijke trainingen en webinars
  • Jaarlijkse Master Franchise-conferenties

Research & Development

Continue Research en Development waarmee voortdurend nieuwe lesstof , verkoop systemen en management trainingen worden getoetst en ontwikkeld en bestaande programma’s worden verbeterd.

Informatie en content management systeem waarmee u uw sub franchisenemers snel en effectief leads kunnen genereren

Master Franchisenemer Helen Doron English!

Helen Doron start graag in landen met een Master Franchisenemer,  iemand die dedicated de franchiseformule Helen Doron English wil starten en laten groeien in Nederland.

De mogelijkheid om deze groei zelf te doen of te doen met franchisenemers is aan de Master.

Helen Doron denkt dat de groei het snelst kan lukken door te werken met Franchisenemers, in het businessmodel wordt hier ook rekening mee gehouden.

We hebben een uitwerking van een verdienmodel voor een Helen Doron English beschikbaar en bespreken dit graag. En inzicht krijg je in de Business Case simulatie op deze pagina. 

Investering & Verdienmodel

Afhankelijk van de start die gemaakt wordt zijn er verschillende financiële modellen te bespreken.

Er is een uitgebreid document en uitwerking van het verdienmodel van Helen Doron kindergarten of kinderdag opvang. Natuurlijk is dit gebaseerd op ervaringcijfers vanuit andere landen met andere omgevingsfactoren en financiële regelingen.

Franchisevergoeding

Helen Doron werkt met een entree Fee van: € 90.000.-

Franchise Fee van 6%

Marketing Fee van 5%

kosten zijn voor gebruik van de software en marketing.

In overleg is het mogelijk om administratie – salarisadministratie, financiën, IT en rapportage in te kopen.

 

Franchise overeenkomst

De startersovereenkomst kent een looptijd van 5 tot 7 jaar afhankelijk van de huurovereenkomst.

Procedure en informatie

Helen Doron heeft aan Franchise Match gevraagd om de Nederlandse markt te ontwikkelen. We starten dan ook met de procedure bij Franchise Match. Waar Jack Weber je graag uitgebreid informeert.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Helen Doron English?

Stuur dan een e-mail naar:

Jack.weber@tachyons.nl

of bel: 06-12551487 (Jack Weber)

 

Business case simulatie

Voor de business case simulatie worden kengetallen gebruikt uit andere markten voor de Nederlandse markt kunnen deze getallen verschillen. 

Uitgaande van een contract voor 5 jaar waar in,

Jaar 1 – 2 locaties,  Jaar 2 – 4 locaties, Jaar 3 – 6 locaties, Jaar 4 – 8 locaties & jaar 5 – 10 learning centres worden geopend.

Een simulatie van de omzet is dan

Jaar 1 € 129.056,-  mljn – Jaar 2 € 301.132, –  Jaar 3 € 516.226,- Jaar 4 € 645.283.-

Een simulatie van het Ebidtda

Jaar 1 – € 41k  – Jaar 2 € 122k – Jaar 3 € 207k – Jaar 4 € 250k

We hebben een uitwerking van deze Simulatie beschikbaar.

Waar open je een Learning Centre voor Helen Doron?

Learning Centre’s kun je op verschillende locaties starten.

Om hier een goede start mee te maken is er een uitgebreid onderzoek gedaan hoe en waar je het beste de locaties kunt starten.

We hebben hier demografische data van de Helen Doron voor ingezet om een goed beeld te ontwikkelen over de Nederlandse markt voor het aan jonge kinderen leren van de Engelse taal.

Ook voor de financiële kant of te wel het verdienmodel heeft Franchise Match ook het nodige voor onderzoek gedaan. We kunnen je hier helpen met data en rekenmodellen om de juiste inschatting te kunnen maken. 

 

 

 

De 1e stap zet je zelf, daarna doen we het samen!