Verander jouw locatie in een schoonheidsparadijs met de Phoenix Salon Suites-franchise

Als vastgoedeigenaar ben je voortdurend op zoek naar lucratieve en duurzame beleggingen. Het traditionele commerciële landschap kan verzadigd zijn, waardoor je soms denkt: welk uniek concept kan een hoog rendement en stabiliteit op de lange termijn opleveren?

Nieuw concept voor invulling locaties

Dan is de Phenix Salon Suites-franchise, een goede optie, het is een revolutionaire aanpak die  nieuwe kansen biedt in de schoonheid en persoonlijke verzorging industrie en die vastgoedeigenaren een aantrekkelijke kans biedt. Een inzicht voor potentiele huurders van een Suite, in Nederland zijn er 27.000 freelance haar stylisten.

 

De kracht van  Phenix Salon Suites:

Stel je een prachtig, modern gebouw voor dat bruist van de activiteit, niet van één bedrijf, maar van een gemeenschap van onafhankelijke schoonheidsprofessionals.

Haarstylisten, schoonheidsspecialisten, massagetherapeuten, nagelstudio’s, tattoo artiesten en meer, elk met hun unieke klantenkring, exploiteren hun eigen privéstudio’s binnen de Phenix Salon Suites-omgeving.

Dit co-working-model voor de schoonheidsindustrie biedt een win-winsituatie voor alle betrokkenen.

Voordelen voor, de vastgoedeigenaar:

Hoge bezettingsgraden en stabiele inkomsten: vergeet de onzekerheid van huurcontracten met één huurder. Phenix Salon Suites trekt een breed scala aan professionals aan, waardoor consistente huurinkomsten worden gegarandeerd en leegstandsrisico’s worden geminimaliseerd.

Lage bedrijfskosten: In tegenstelling tot veel bedrijven vereisen salonsuites minimaal personeel en minimale overhead. Je vermijdt het gedoe en de kosten van het beheer van de dagelijkse activiteiten, waardoor je meer winst in je zak houdt.

Passief inkomensmodel: Het franchisesysteem verzorgt de acquisitie van huurders, marketing en administratieve taken, zodat jij kunt genieten van een hands-off investering met een stabiel rendement.

Huurovereenkomsten: Huurders van Phenix Salon Suites ondertekenen doorgaans huur contracten voor een maand, de flexibiliteit die wordt geboden laat zien dat er veel huurders lange tijd gebruik maken van de opties van Phenix.

Waarderingspotentieel: De groeiende populariteit van het salonsuitemodel en de grote vraag naar schoonheidsdiensten duiden op een potentieel voor waardestijging van onroerend goed in de loop van de tijd.

Voorbij de cijfers: een bloeiende gemeenschap:

Bij Phenix Salon Suites gaat het niet alleen om financieel gewin; het bevordert een levendige gemeenschap binnen jouw locatie. Huurders profiteren van netwerkmogelijkheden, samenwerking en gedeelde bronnen. Deze positieve sfeer trekt klanten aan en creëert een echte bestemming locatie, waardoor de waarde van jouw locatie verder wordt verhoogd.

Het Phenix-voordeel:

Phenix Salon Suites is niet zomaar een franchise; het is een bewezen bedrijfsmodel met een track record van succes. Ze bieden uitgebreide ondersteuning, waaronder:

Locatieselectie en -ontwikkeling: zij helpen je bij het vinden van de ideale locatie en bij het navigeren door de bouw om ervoor te zorgen dat jouw ruimte voldoet aan de specifieke behoeften van het franchisemodel.

Marketing en branding: Maak gebruik van hun gevestigde merkherkenning en marketingexpertise om huurders en klanten aan te trekken.

Operationele begeleiding: Hun toegewijde team biedt voortdurende ondersteuning bij juridische, financiële en operationele zaken, zodat uw franchise soepel verloopt.

Klaar om uw visie om te zetten in realiteit?

Als je een vastgoedeigenaar bent die op zoek is naar een lucratieve, onderhoudsarme investering met lange termijn potentieel, dan is de Phenix Salon Suites-franchise het ontdekken waard. Met zijn unieke gemeenschapsaanpak, stabiel inkomensmodel en bewezen staat van dienst biedt het de mogelijkheid om jouw locatie te transformeren in een bloeiend centrum van schoonheid en succes.