Phenix Salon Suites

Where Beauty meets business!

Profitable Property Management Business.

We zijn blij om Phenix Salon Suites te introduceren, een baanbrekende franchise die klaar staat om een revolutie teweeg te brengen in de salon- en schoonheidsindustrie in Nederland. Met een bewezen staat van dienst op het gebied van succes in andere markten, breidt Phenix Salon Suites nu zijn unieke franchisemodel uit naar ambitieuze ondernemers in Nederland die klaar zijn om aan een reis van ongeëvenaard succes te beginnen.

Veel activiteit met lage vaste kosten

Het ombouwen van een bestaande locatie naar een Phenix Salon Suites is een interessante oplossing. Het verdienmodel is zeer goed, kosten zijn laag en de opbrengsten zijn structureel en goed te noemen. Het voordeel is dat er weinig personeel nodig is in de locatie. De software en marketing van Phenix zorgt voor de rest.

Waarom Phenix Salon Suites?

De schoonheidsindustrie in Nederland is een levendige en bloeiende sector, met een groeiende vraag naar professionele haarstyling, nagelverzorging en esthetische diensten. Omdat Nederland een cultuur van zelfzorg en persoonlijke verzorging omarmt, zijn de kansen voor ondernemers op dit gebied enorm.

Het op 1 locatie bij elkaar brengen van ondernemers die in de schoonheidsindustrie actief zijn is een unieke propositie. Haarstylisten, kappers, massagetherapeuten, huid- en lichaamsbehandelingen, tattoo artiesten, chiropractors en nog veel meer, bij elkaar gebracht met elk hun eigen Suite maakt dat Phenix Salon Suites voor klanten een aantrekkelijke omgeving is.

Ondernemers empoweren:

Phenix Salon Suites is niet zomaar een franchise; het is een gemeenschap van krachtige ondernemers. Zij geloven in het bieden van de tools, ondersteuning en autonomie aan individuen die ze nodig hebben om te ondernemen in de schoonheids- en salonbranche. Als Phenix-franchisenemer maak je deel uit van een netwerk dat innovatie, creativiteit en individueel succes stimuleert.

Het is een bewezen succesmodel:

Het franchisemodel heeft in verschillende markten al bewezen een gamechanger te zijn. Phenix Salon Suites biedt een kant-en-klare oplossing die moderne salonsuites, ultramoderne faciliteiten en een ondersteunende gemeenschap combineert. Ze hebben hun aanpak verfijnd om ervoor te zorgen dat de franchisenemers hun zakelijke doelstellingen niet alleen bereiken, maar zelfs overtreffen.

Geavanceerde salonsuites:

Phenix Salon Suites zijn ontworpen met zowel schoonheidsprofessionals als hun klanten in gedachten. De luxe en volledig uitgeruste salonsuites bieden een luxe en privéruimte waar schoonheidsprofessionals hun diensten kunnen aanbieden. Deze innovatieve aanpak verbetert de algehele klantervaring en biedt ondernemers een schaalbaar en winstgevend bedrijfsmodel.

Uitbreiding van de schoonheidsindustrie in Nederland:

Terwijl de beauty- en wellnessindustrie in Nederland blijft groeien biedt Phenix Salon Suites een unieke kans voor ondernemers om op deze trend in te spelen. Met hun beproefde concept en uitgebreide ondersteuningssysteem kun je de groeiende markt aanboren en een bloeiend bedrijf opbouwen.

Wat kun je verwachten?

Key Business concept

Eigenaren van locaties waar Phenix Salon Suites goed in uit te werken is zijn onze eerste doelgroep. We zoeken locaties van 400 – 700 m2 waar dan, afhankelijk van de locatie, tussen de 30 en 50 ondernemers een Suite kunnen gaan exploiteren.

De ideale franchisenemer heeft kijk op de lokale markt, is bekend met franchise en heeft verstand van commercieel onroerend goed.

Vereenvoudigde bedrijfsvoering: Geniet van een gestroomlijnde aanpak van de bedrijfsvoering, met ons uitgebreide suitebeheersysteem en gestandaardiseerde procedures.

Met 1 medewerker kan de organisatie goed functioneren.

De Franchise formule

De kracht van Phenix Salon Suites is de volledig nieuwe en unieke mogelijkheden die dit aan locaties en panden geeft.

Het in een pand uitwerken van 30 tot 50 unieke werkplekken voor ondernemers uit de schoonheidsindustrie is een unieke mogelijkheid om rendement te creëren met een locatie. 

De franchiseformule bestaat sinds 2007 en heeft met ruim 380 locaties veel ervaring en zorgt voor een goed inzicht in hoe er rendement gemaakt kan worden met een locatie.

Het opstarten van de Suites is een gezamenlijke effort van de franchisegever en de franchisenemer.

De toevoeging die Phenix doet, met gespecialiseerde trainingen voor de ondernemers die suites gaan huren, is uniek te noemen. De ervaring die Phenix heeft, zeker in de wereld van hairstyling, maakt dat zij veel extra kennis kunnen toevoegen.

Locaties

De locaties kunnen verschillen van grootte, in stadscentra, winkelstraten, winkelcentra, begane grond/eerste verdieping – hoogbouw kantoor/residentieel.

Site selectiesoftware identificeert IDEAL-doelsites op basis van meer dan 10 jaar aan gegevens

Franchise Partners

Groei in Nederland met het doel

Phenix Salon Suites gaat graag in gesprek met ondernemers die met een franchise willen starten.

En met ondernemers die een locatie beschikbaar hebben waar een Phenix Salon Suites prima zou passen.

 

 

Waarom Nederland?

De toekomst van de salonindustrie ziet er rooskleurig uit en Phenix Salon Suites loopt voorop. In Nederland is de schoonheidsindustrie een sterk groeiende economie. Met de innovatieve aanpak, bewezen staat van dienst en niet-aflatende toewijding aan hun franchisenemers en suiteprofessionals is Phenix klaar om het Nederlandse beautylandschap te transformeren.

Als Area Developer of Franchisenemer heb je de mogelijkheid om:

Shape the Future:

Phenix Salon Suites maakt het mogelijk om te werken met een nieuwe industrie die gebasseerd is op oude ideeën (van bedrijven bij elkaar plaatsen zoals de meubelboulevard). De extra mogelijkheden die we panden in de buurt het centrum hiermee bieden zijn groot. We kunnen een pand voorzien van 30 of meer ondernemers die allen hun nieuwe onderneming daar kunnen starten.   

Laat jouw ondernemersgeest los:

De groei van de schoonheidsindustrie is sterk, zo ook de groei van zelfstandig werkende professionals in de schoonheidsindustrie. De potentie van een Phenix Salon Suite is ook groot voor part-time werkende professionals.

Investering

Afhankelijk van de start die gemaakt wordt zijn er verschillende financiële modellen te bespreken. De grootte van de locatie en het aantal holedecks dat je wilt gaan inzetten is mede bepalend voor de investering.

Franchisevergoeding

Sandbox VR werkt met een entree Fee van $ 50.000,- per locatie.

Royalty Fee van 5.0 %

Experience Fee 20.%

Online Marketing Fee $ 4000,-

 

 

 

Franchise overeenkomst

De startersovereenkomst kent een looptijd van 5 tot 7 jaar, afhankelijk van de huurovereenkomst.

Procedure

Phenix Salon Suites heeft aan Franchise Match gevraagd om de Nederlandse markt te ontwikkelen. We starten dan ook met de procedure bij Franchise Match waar Jack Weber je graag uitgebreid informeert.

 

Ik wil graag meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Phenix Salon Suites

Stuur dan een e-mail naar:

Jack.weber@tachyons.nl

of bel: 06-12551487 (Jack Weber)

Waar open je een Phenix Salon Suites Locatie?

Phenix Salon Suites kun je op verschillende locaties starten. Stadscentra, winkelstraten, winkelcentra, begane grond/eerste verdieping – hoogbouw kantoor.

De locatie waar we denken dat de beste start mee te maken is goed bereikbaar.

De marketingkracht van de formule is groot. De constante trainingen die gaan over het gebruiken van nieuwe technieken of producten in de schoonheidsindustrie zijn uniek te noemen.

Alle essentiële hulpmiddelen voor het succes van franchisenemers:
Ø Ervaren managementteam met een uitstekende werkervaring
Ø Professionele trainingen voor huurders en franchisenemers
Ø Eigen mobiele app, gratis voor huurders
Ø Backoffice softwareoplossing voor franchisenemers
Ø Eigen site-evaluatiesoftware met hoog slagingspercentage
Ø Uitgebreid trainingsmateriaal en marketingevenementen
Ø Europese ondersteuning met hoofdkantoor in Groot-Brittannië

 

Wil je meer weten stel dan hier je vraag!