Rijles Zonder Stress

voor iedereen die zeker op weg wil

Franchise Rijles Zonder Stress

 

Zekerheid in het verkeer is een absoluut gegeven voor veiligheid. Wij werken met onze franchise rijinstructeurs aan deze veiligheid.

Het mooie aan de franchiseformule is dat er zorgvuldig is nagedacht over de positie die ze willen invullen met de rijschool.

Waardoor je als ondernemer gaat werken met een kwalitatief goed programma om ervoor te zorgen dat jouw uurtarief een rendabele onderneming garandeert.

De franchisegever is volledig in staat om je te ondersteunen met parate kennis ook omdat zij zelf ook dagelijks als rij-instructeur actief zijn.

Naast het pakket moderne rijopleidingen die je een leuke mix van klanten: jong & oud, mét of zónder rijbewijs bieden!

Zorgt de franchiseformule voor een constante toestroom van nieuwe klanten, waardoor je mist slim gepland een structureel prima renderende onderneming kunt opbouwen.

Het mooie aan Rijles Zonder Stress is de persoonlijke reden waardoor de franchise is ontstaan.

Die reden om stress te verminderen en zekerheid toe te voegen zijn door de franchise uitgewerkt in goed trainingen voor de rijinstructeurs. En een zorgvuldige begeleiding van de instructeurs.

 

Wat kun je verwachten?

Operating Systems

Wat Rijles Zonder Stress belangrijk vindt:

Elke franchisenemer heeft zijn kennis en specialisaties voor het werken met rijangsten op orde en opleidingen gedaan. 

Het effectief werken als rijinstructeur vraagt een aantal disciplines die door de franchise worden besproken en getoetst. De toetsingen kunnen je ook een bonus opleveren.   

Kennis & Ondersteuning

  • heb je de specialisatie Rijopleiding in Stappen (RIS), Rijangst en Faalangst gedaan (of je bent bereid je hierin te specialiseren – minimaal WRM-bijscholingsniveau)
  • kun je een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) én een positief BKR overzicht overhandige

Samenwerking

De franchisegever gelooft sterk in een goede samenwerking en dat dit gekoppeld is aan effectieve communicatie, met een model waar wekelijks – maandelijks met elkaar zaken besproken worden.

 

Ben jij de Franchisenemer voor Rijles Zonder Stress?

Zie jij jezelf als rijinstructeur iemand die zijn ervaring en kennis in wil zetten om met een eigen Rijschool dagelijks  aan het werk te gaan?

Een eigen rijschool waar je met name bezig kunt zijn met je werk, het les geven aan rij les kandidaten. Waar veel zorgen zoals bijvoorbeeld marketing, je huisstijl, het werven van nieuwe kandidaten voor je geregeld wordt.

Waar je training en opleiding goed worden besproken en worden ingezet. Waar er begeleiding is voor je en je als ondernemer niet alleen voelt. Een organisatie die het ondersteunen van jou als franchisenemer belangrijk is.

Die een begeleiding hebben die je helpt om steeds effectiever te kunnen plannen en je helpt om ook financieel een succesvolle rijschool onderneming te hebben. 

Spreekt dit je aan neem dan contact met ons op!

Investering

Afhankelijk van de start die gemaakt wordt zijn er verschillende financiële modellen te bespreken voor de initiële en werkkapitaal investering.

Franchisevergoeding

Rijles Zonder Stress werkt met een entree Fee die we graag bespreken na het 1e gesprek, fee is namelijk afhankelijk van welke optie je het liefst mee gaat werken.

 

Franchise overeenkomst

De startersovereenkomst kent een looptijd van 5 tot 7 jaar .

Procedure

Rijles Zonder Stress heeft aan Franchise Match gevraagd om te helpen om de Nederlandse markt te ontwikkelen. We starten dan ook met de procedure bij Franchise Match. Waar Jack Weber je graag uitgebreid informeert.

 

Ik wil graag meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij  ActionCOACH?

Stuur dan een e-mail naar:

Jack.weber@tachyons.nl

of bel: 06-12551487 (Jack Weber)

Hoe kun je starten als Franchisenemer bij Rijles Zonder Stress?

 

Neem contact op met ons, en stel de vragen die in je op gekomen zijn. Daarna kunnen we je koppelen aan de Master franchisenemers van Rijles Zonder Stress om je ideeën, vragen en doelen te bespreken. Dit geeft je beiden de mogelijkheid om te bepalen of je verder wilt en of de organisatie denkt dat business coaching de juiste stap is voor je.

Ook voor de financiële kant of het verdienmodel heeft Franchise Match ook het nodige onderzoek gedaan. We kunnen je hier helpen met data en rekenmodellen om de juiste inschatting te kunnen maken.

 

 

De 1e stap zet je zelf, daarna doen we het samen!