Sandbox VR

The Future of Entertainment!

Ontgrendel de toekomst van entertainment met Sandbox VR.

Ben jij er klaar voor om Nederland stormenderhand te veroveren met de meest geavanceerde entertainmentervaring? Sandbox VR is op zoek naar een Area Developer of Franchisenemer om onze spannende reis naar Nederland te starten.

Waarom Sandbox VR?

Sandbox VR is niet zomaar een virtual reality-ervaring; het is een revolutie in entertainment. Ze hebben de manier waarop mensen omgaan met technologie opnieuw gedefinieerd door de digitale wereld naadloos te laten samenvloeien met de fysieke.

De hyperrealistische, volledig meeslepende ervaringen voeren deelnemers naar adembenemende rijken vol actie, avontuur en verwondering.

Wat Sandbox VR echt onderscheidt, is de kracht van menselijke verbinding. Sandbox VR-ervaringen zijn ontworpen voor groepen, waardoor vrienden, families en collega’s zich kunnen verenigen in gedeelde avonturen die onvergetelijke herinneringen achterlaten.

Verscheidenheid aan spannende avonturen: van epische fantasy-speurtochten tot bloedstollende sciencefiction-avonturen, Sandbox VR biedt een breed scala aan ervaringen voor alle smaken en leeftijden. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of voor het eerst virtuele werelden verkent, er is voor iedereen iets om van te genieten.

SQUID GAME 

In september 2023 heeft Sandbox VR, de maker van premium virtual reality-ervaringen, de krachten gebundeld met Netflix om een coole virtual reality-ervaring, gebaseerd op de populaire streaming videoserie  Squid Game, te lanceren.

Samenvattend is Sandbox VR meer dan alleen een virtual reality-ervaring; het is een toegangspoort tot een wereld van mogelijkheden. Met zijn uitzonderlijke technologie, boeiende inhoud en een focus op sociale interactie is Sandbox VR klaar om de harten van het Nederlandse publiek te boeien.

Waarom Nederland?

Nederland is een land van innovatie, creativiteit en honger naar nieuwe ervaringen. Door de 1e plaats die Nederland in de wereld heeft als het gaat om kwaliteit van het internet is de ontwikkeling van online games sterk. We verwachten dat het aantal mensen dat plezier zal hebben met Sandbox VR snel en sterk zal groeien.

Wat kun je verwachten?

Key Business concept

Wat Sandbox VR belangrijk vindt,  is een organisatie te zijn die wereldwijd virtual reality locaties start met franchisenemers.

Sandbox VR is de grootste als het gaat om virtual reality entertainement op locaties. En zij richten zich op de allerbeste content, vandaar dat Sandbox VR samenwerkt met de grootste streamingsdiensten zoals Netflix.

De Franchise formule

De kracht van Sandbox VR ligt hem in de actualiteit van de games die gespeeld kunnen worden. Daarnaast heeft Sandbox VR de beste technieken voor hun props die je gebruikt tijdens de virtuele spellen.

Door continu nieuwe games te ontwikkelen is de marketingkracht van Sandbox VR enorm. Die kracht wordt door de marketing teams van Sandbox VR dan ook goed ingezet voor de Nederlandse markt.

 

Locaties

De locaties kunnen verschillen van grootte, het aantal holodecks dat je wilt inzetten is hiervoor bepalend. Als je meer holodecks wilt, of ruimte waar teams de games kunnen spelen dan heb je meer m2 nodig.

Afhankelijk van de locatie kun je ook een horeca deel toevoegen aan de locatie.

Franchise Partners

Sandbox VR gaat graag in gesprek met ondernemers die niet alleen nieuwe gasten en teams een gave ervaring willen geven maar ook passie hebben voor games en inzien dat de doelgroep van Sandbox VR breed is met een sterke aandeel in de leeftijdsgroep van 20 tot 35 jaar.

Waarom Nederland?

Nederland is een land van innovatie, creativiteit en honger naar nieuwe ervaringen. Met een 1e plaats in de wereld als het gaat om internetkwaliteit, is gamen een grote industrie. Het is de perfecte omgeving voor Sandbox VR om te gedijen.

Word de Nederlandse Area Developer of Franchisenemer. We zijn op zoek naar een gepassioneerd persoon of team met een visie om van Sandbox VR een begrip in Nederland te maken.

Als Area Developer of Franchisenemer heb je de mogelijkheid om:

Shape the Future:

Je speelt een cruciale rol bij het introduceren van baanbrekend entertainment bij het Nederlandse publiek en beïnvloedt zo het lokale gaming- en entertainmentlandschap.

Laat jouw ondernemersgeest los:

Sandbox VR is een bewezen concept met een groeiende wereldwijde aanwezigheid. Als franchisenemer profiteer je van de voordelen van een gerenommeerd merk terwijl je jouw ondernemerspotentieel benut.

Sluit je aan bij een bloeiende community:

Als je samenwerkt met Sandbox VR, sluit je je niet alleen aan bij een bedrijf; je sluit je aan bij een gepassioneerde gemeenschap van vernieuwers, makers en dromers die jouw enthousiasme voor meeslepend entertainment delen.

Ervaar exponentiële groei:

Met onze unieke mix van technologie, verhalen vertellen en sociale interactie is Sandbox VR klaar voor explosieve groei. Mis je kans niet om deel uit te maken van iets buitengewoons.

Investering

Afhankelijk van de start die gemaakt wordt zijn er verschillende financiële modellen te bespreken. De grootte van de locatie en het aantal holedecks dat je wilt gaan inzetten is mede bepalend voor de investering.

Franchisevergoeding

Sandbox VR werkt met een entree Fee van $ 50.000,- per locatie.

Royalty Fee van 5.0 %

Experience Fee 20.%

Online Marketing Fee $ 4000,-

 

 

 

Franchise overeenkomst

De startersovereenkomst kent een looptijd van 5 tot 7 jaar, afhankelijk van de huurovereenkomst.

Procedure

Sandbox VR heeft aan Franchise Match gevraagd om de Nederlandse markt te ontwikkelen. We starten dan ook met de procedure bij Franchise Match waar Jack Weber je graag uitgebreid informeert.

 

Ik wil graag meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Sandbox VR

Stuur dan een e-mail naar:

Jack.weber@tachyons.nl

of bel: 06-12551487 (Jack Weber)

Waar open je een Sandbox VR locatie?

Sandbox VR  kun je op verschillende locaties starten.

De locatie waar we denken dat de beste start mee te maken is goed bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Ervaring leert dat het een goede zichtlocatie kan zijn en dat het niet direct een A1 locatie hoeft te zijn.

De marketingkracht van de formule is groot, de constante ontwikkeling van nieuwe games op het niveau van Squid Game gaat door.

Dit maakt dat de aantrekkingskracht van Sandbox VR groot is.

 

Wil je meer weten stel dan hier je vraag!