ShareFunding

Samen met klanten, fans, medewerkers groeien

Ondernemers meer mogelijkheden geven met de waarde van hun onderneming

Weloverwogen investeren en of participeren.

Eyevestor & Sharefunding

Eyevestor is de partner van Franchise-Match en TachYons om Sharefunding in te kunnen zetten.

Sharefunding een deel van de waarde van je franchiseformule inzetten om aandeelhouders deel te laten in jouw onderneming.

Dit kan zijn dat werknemers mede-ondernemer worden, of dat je klanten naar aandeelhouder brengt en daarna worden het je grootste ambassadeurs.

Bedenk wat er kan gebeuren als een franchisenemer ook mede-ondernemer wordt van de franchiseformule.

Dit kan wel eens een interessante optie zijn, hij betaald dan niet alleen fee, hij ontvangt ook dividend! Er ontstaat een sterker financieel evenwicht tussen de franchiseformule en de franchisenemer.

Deze vorm van het financieren van de franchiseformule en de individuele franchise locatie biedt interessante opties voor de groei van de formule.

Voordelen

Delen is vermenigvuldigen

Wat gebeurt er als je de waarde van de franchiseformule kunt delen met medewerkers, klanten, fans of leveranciers.

Krijg je betrokken aandeelhouders, men zal zich verbonden voelen met je formule en snel ook als ambassadeur gaan optreden.

Durf te delen, door te delen wordt de reikwijdte van de formule sneller vergroot.

Meer eigen vermogen

De meest ingezette oplossing als en vermogen voor groei nodig is om een lening aan te gaan. Het toevoegen van vreemd vermogen in de onderneming.

Sharefunding maakt het mogelijk om de groei te financieren met eigen vermogen. Wanneer je een deel van de waarde van je onderneming in gaat zetten als aandelen groeit je eigen vermogen.

Het Eyevestor platform is een totaaloplossing met geavanceerde tools om van Eigen Vermogen te realiseren en om aandeelhouders en stakeholders interactief te betrekken en aandelen tot waarde te laten komen.

Hoe start je met Sharefunding

We bespreken graag met je welke vragen je hebt over het financieren via een aandelen constructie. 

Het is een interesant proces, waar het nadenken over de waarde van je formule, of het concept of het groeiplan wat je hebt belangrijk is. 

Daarnaast zullen we ook juridische zaken bespreken als het gaat om de huidige en benodigde strucntuur van de formule of onderneming. 

Wanneer je een keuze hebt gemaakt om financiering op basis van de waarde van de onderneming in te gaan zetten. Werken we een plan uit, waarbij een expert business consultant van Eyevestor ook aan wezig kan zijn of zo nodig de procedure verder uitvoert. 

You take the 1st step yourself,

then we do it together!