A new kind of Pizza

Sugo Pizza al taglio, vierkante pizza’s uit Rome met een ruime keuze in toppings.

Sugo

Sugo is keihard aan het groeien en daar hebben we jou bij nodig.

Sugo is altijd op zoek naar franchisenemers, dus heb je altijd al een eigen Sugo willen hebben? Dat kan! Sluit je aan bij Sugo en de nieuwe manier van ondernemen. 

Er zijn meerdere vormen van franchising mogelijk waar Sugo je mee kan helpen. Dit is afhankelijk van je huidige situatie.

Heb je al een horecabedrijf of begin je “from scratch”? Voor elke situatie hebben we een oplossing. Bekijk alle mogelijkheden of vul het contactformulier in, dan nemen we contact met je op.

Wat is Sugo? 

De streetfood-plaatpizza uit Rome is een unieke romaanse pizza, licht en luchtig door het lange rijzen (tot wel 72 uur). Een pure pizza met alleen meel, water, gist, wat zout en veel liefde en ambacht als ingrediënten. Nee, Sugo (ofwel: ‘saus’) kent buiten Italië eigenlijk zijn gelijke niet. 

De plaatpizza uit Rome staat ook wel bekend als ‘pizza al taglio’, gesneden pizza. Of liever: ‘geknipte pizza’. Want om als streetfood te kunnen dienen, wordt de plaatpizza in vierkante stukken geknipt.

Je kunt Sugo met recht een omni-channelformule noemen. De mogelijkheden zijn breed: van fullsize restaurant tot event pop-up tot shop-in-shop in combinatie met delivery. Het Sugo-concept is overal inzetbaar.

De droom is om binnen een paar jaar door heel Nederland en België verkrijgbaar te zijn.

Binnen een half uur moet iedereen straks een warme Sugo-pizza thuis kunnen eten.”

Wat kun je verwachten?

Business concepten: Restaurant , Delivery & To-Go, Delivery & To-Go Locatie

Er zijn bij Sugo verschillende mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan.

Het meest traditioneel is een Sugo restaurant, SUGO-restaurant met seated service evt. aangevuld met delivery en afhaal. In onze restaurants voeren we een uitgebreide menukaart met voorgerechten, dranken en desserts. Restaurants zitten bij voorkeur in het centrum van een middelgrote tot grote plaats.

Daarnaast zijn er de opties Delivery & To Go shop in shop. Voeg een SUGO counter voor afhalen en bezorgen toe aan je bestaande exploitatie. Dat kan al vanaf 10M2 beschikbare ruimte.

Of een Delivery & To-Go locatie. Een dedicated SUGO-locatie voor delivery & To Go. Waar je SUGO verkoopt voor afhaal, direct opeten en bezorging in je servicegebied. 

De Locatie

De locatie is vanwege de conceptkeuze  iets om goed naar te kijken, afhankelijk van de doelen en die keuze wordt een locatie waar bezorgen het grootste doel is logischer.

En als je voor een restaurant van SUGO kiest is een locatie waar je klanten dichter in de buurt zijn en er makkelijker geparkeerd kan worden een betere keuze.

Digitale Platforms

Er is een zorgvuldig digitaal platform uitgewerkt door de franchise formule, waardoor bestellen en bezorgen op een slimme en efficiënte manier kan worden uitgevoerd.

Daarnaast kun je de bestelplatforms inzetten in Nederland die je direct in contact brengen met de consumenten in de omgeving van de locatie 

 

SUGO & zijn franchisenemers!

Sugo start graag in Nederland met Franchisenemers die het unieke concept willen inzetten om er een mooie onderneming mee op te bouwen.

Door de verschillende keuzes die een franchisenemer bij Sugo kan maken is de begeleiding die Sugo kan inzetten compleet. Verder denkt Sugo mee bij het starten van de onderneming die je wilt starten.

Met deze franchise-constructie lift een ondernemer mee op het succes van het SUGO merk, maakt hij optimaal gebruik van zijn eigen vierkante meters en personeel,en zorgt hij voor een complementaire inkomstenstroom.

Investering

Afhankelijk van de locatie zijn er verschillende financiële modellen te bespreken.

De totale investering voor een locatie ligt tussen de € 15.000,- & € 150.000,-

Franchisevergoeding

SUGO werkt met een entree Fee afhankelijk van de keuze van maximaal: € 25.000.

Franchise Fee van 5%

Marketing Fee van 2%

 

.

 

Franchise overeenkomst

De startersovereenkomst kent een looptijd van 5 tot 7 jaar afhankelijk van de huurovereenkomst van de locatie.

Procedure

SUGO heeft aan Franchise Match gevraagd om de Nederlandse markt te ontwikkelen. We starten dan ook met de procedure bij Franchise Match. Waar we je graag uitgebreid informeren.

 

Ik wil graag meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij SUGO?

Stuur dan een e-mail naar:

Jack.weber@tachyons.nl

of bel: 06-12551487 (Jack Weber)

Waar open je een SUGO?

RESTAURANT

SUGO restaurant met seated service evt. aangevuld met delivery en afhaal. In onze restaurants voeren we een uitgebreide menukaart met voorgerechten, dranken en desserts. Restaurants zitten bij voorkeur in het centrum van een middelgrote tot grote plaats.

DELIVERY & TO-GO SHOP IN SHOP

Voeg een SUGO counter voor afhalen en bezorgen toe aan je bestaande exploitatie. Dat kan al vanaf 10M2 beschikbare ruimte.
Verdubbel je omzet en vergroot je rendement door het toevoegen van een nieuwe (online) business aan je bestaande bedrijf!
Uitermate geschikt voor bestaande locaties zoals ijswinkels, bestaande counter/bezorgbedrijven in bijv. pokebowl, sushi of burgers.

DELIVERY & TO-GO LOCATIE

Een dedicated SUGO locatie voor Delivery & To Go. waar je SUGO verkoopt voor afhaal, direct opeten en bezorging in je servicegebied. Geschikt voor high traffic locaties zoals winkelstraten, (in de buurt van) stations en in uitgaansgebieden.

DELIVERY ONLY (DARK KITCHEN/VIRTUAL FRANCHISE)

Voeg SUGO toe aan een bestaande keuken.

Voeg SUGO toe aan je bestaande exploitatie. Heb je een beetje ruimte over in je keuken of counter dan kan je al een SUGO beginnen.
Vergroot je omzet en rendement door het toevoegen van een nieuwe (online) business aan je bestaande bedrijf!
Uitermate geschikt voor locaties die een beetje ruimte over hebben in hun bestaande keuken.  

 

 

De 1e stap zet je zelf, daarna doen we het samen!